Sony Tablet S: očekávaný tablet S1 už v září s novým jménem

2

Sony již nějaký ten měsíc připravuje tablet. Do dnešního dne jsme mohli kalkulovat pouze s nejistým označením a funkční výbavou, která nebyla stoprocentně potvrzena. V dnešním článku se dozvíte nové označení připravovaného tabletu ale i další funkce.

Nový tablet z dílen Sony vystupoval pod několika jmény. Až dnes dostalo jeho označení konkrétní obrys. Přivítejme Sony Tablet S. Další informace jsou na řadě. Potvrzený je dotykový displej, který nabídne úhlopříčku 9,4 palce a rozlišení 1280 x 720 bodů. Novinka by měla vstoupit do prodeje v prvních týdnech měsíce září. Nový tablet bude distribuován již s nejnovější verzí Androidu 3.1. Výrobce dále uvádí, že tablet bude disponovat funkcí, která bude mít schopnost ovládat libovolná zařízení a spotřebiče v domácnosti skrze technologii DLNA a IR blaster. Na přední straně se bude nalézat 3 MPx fotoaparát a na zadní straně bude fotoaparát s 5 MPx rozlišením.

K novému tabletu výrobce připravil různorodá příslušenství jako bezdrátovou klávesnici nebo dock. Technologie TruBlack vylepší zobrazovací schopnosti displeje, především zapracuje na podání barev a eliminaci odlesků. Součástí softwarového balíčku bude i certifikace na Play Station hry a sdílení hudby, her a jiného multimediálního obsahu.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
Au.tor
Bude to postavené na Tegře 3 nebo SE zase zaspali dobu a načasovali příchod své "novinky" se starými "střevy" přesně na dobu nástupu zařízení s mnohem výkonější grafikou ?
pudl
Stále se divím, jak je možné, že Japonci nechtějí s mobily či tablety do světa. Jejich supertechnika předčí všechny ty pochybné ajfouny, sgs apod. Ale možná, že tsunami je přinutilo myslet i na svět, že jim domácí trh nestačí - tak jako mají nejlepší TV na světě (Sony, Sharp, Toshiba, příp. Panasonic, JVC apod.), tak by mohli zaplavit svět supermobily.........kdy ? Ale ta S1 a skládací S2 - ta strčí do kapsy ajpedy, ťamťungy tab atd. atd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze