Sony si v USA zaregistrovala ochrannou známku Xperia Duo

2

V létě minulého roku jsme vás informovali o připravovaném komunikátoru od tehdy ještě švédsko-japonského výrobce Sony Ericsson s kódovým jménem Xperia Duo. V posledních dnech se v médiích objevila zpráva, podle které výrobce ani 100% pod křídly Sony na tento smartphone nezapomněl.

Množství "zaručeně pravých" snímků tajemného přístroje

Čtěte také - Tajný Sony Ericsson Xperia duo na další fotografii (aktualizováno)

Ještě v srpnu 2011 nám parametry, které měl Sony Ericsson Xperia Duo přinést, připadaly skoro neuvěřitelné. Podle uniklých informací měla novinka disponovat třeba dvoujádrovým procesorem s taktem 1,4 GHz, 4,5 palcovým displejem s qHD (960×640 pixelů) rozlišením, a nebo 12 Mpx fotoaparátem s Exmor R. Operační paměť RAM měla mít hodnotu 1,5 GB, a vestavěný akumulátor nadstandardní kapacitu 2500 mAh. Že je dnes většina těchto parametrů už dokonce i překonána snad netřeba rozebírat.

Sony Xperia Duo

Od té doby však uplynulo hodně vody, a po Xperii Duo jako by se slehla zem. Opět o sobě dává vědět až nyní. Americká pobočka Sony Mobile Communications si totiž u tamního patentového úřadu nechala zaregistrovat ochrannou známku s označením znějícím právě Xperia Duo. Můžeme se jen dohadovat, kdy výrobce představí konkrétní produkt. Se svými specifikacemi by ale rozhodně na dnešním trhu měl co nabídnout, co říkáte?

Zdroje: unwiredview.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
K@rlos
Ideální by bylo,kdyby to byl dualsim, kterej Sony ještě nemá...
stepo
stopro!! bylo by to super!a ja doufam ze i bude! nejvic se mi libí ten design. ale samozrejme i skvela vybava.:-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze