Sony se nadechuje. Údajně chystá 3 vlajkové modely, má dojít i na verzi Compact

1
Sony se nadechuje. Údajně chystá 3 vlajkové modely, má dojít i na verzi Compact
Fotografie: mobilenet.cz
  • Trojlístek vlajkových lodí by měl dorazit v roce 2021
  • V letošním roce naopak žádný zmenšený a dobře vybavený telefon očekávat nemáme

Sony si získalo popularitu především kompaktními smartphony, které přinášely velmi dobrou výbavu, zpravidla identickou s vlajkovými loděmi. Řada Compact však již druhým rokem chybí a doposud nic nenaznačovalo, že by se na této situaci mělo cokoliv měnit.

Nyní ale přeci jen svitl malý pramínek naděje. Proč malý? Informace nepřichází z vyloženě ověřených zdrojů. Tentokrát možné plány Sony nadhodil komentující čtenář androidpolice.com v blíže nespecifikovaném článku. V komentáři zmínil, že Sony pro příští rok plánuje vlajkovou loď v trojím vydání. Klasickou verzi doplní větší a především menší model. Nešlo by o nic překvapujícího, neboť většina předních výrobců vydává vlajkové lodě v několika variantách.

Sony Xperia 2021

V tomto případě by se vše mohlo přejít s tím, že jde pouze o zbožné přání skalního fanouška Sony. Komentáře si však všiml androidnext.info, který má poměrně velkou úspěšnost při předpovídání budoucích Xperií. Až následující měsíce ukáží, zda se komentující trefil do černého, nebo zcela spletl. K představení možného trojlístku Xperií má totiž dojít až v roce 2021.

Diskuze ke článku
Mara Studna
Mara Studna
Naposledy upraveno: 3. 8. 2020 20:56
Jen dobře!!!Právě proto že vrátí Compact a po tom hodně fandů volá-tedy pokud!!!ho vrátí,tak za mne SUPER!!!Ale koneckonců,dobrý náznak,nicméně moudřejší večera a v klidu si počkejme,doufám že ten avizovaný trojlístek bude pořádná pecka-v to Věřím!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze