Sony odhalilo plán aktualizací na Android 7.0, začne už za měsíc

9

Slovenská pobočka Sony uvedla na tamní trh smartphony Xperia XZ a X Compact. Na tom by nebylo nic až tak zajímavého, ale při prezentaci se objevil snímek, který ukazuje, kdy a jaké telefony poslední Android dostanou.

Z něj vyplývá, že jako první přijdou na řadu telefony dělící se o pomyslný trůn v království Sony – Xperia X Performance a Xperia XZ. Na oba dva by měl Android 7.0 Nougat dorazit už v říjnu.

Sony Xperia XZ

Další měsíc, tedy listopad, bude vyhrazen pro aktualizaci modelu Xperia X a X Compact. A majitelé „Zet-pětek“ se mohou těšit, že dostanou aktualizaci v prosinci. Jako poslední budou na začátku nového roku aktualizovány Xperia XA a XA Ultra.

Seznam aktualizovaných telefonů se velmi podobá tomu oficiálnímu, u kterého Sony slíbilo aktualizace. Vypadá to tedy, že kromě výslovně zmiňovaných telefonů už nejnovější Android nedostanou žádné další smartphony od Sony.

Zdroje: mojandroid.sk

Diskuze ke článku
Dave
Takže vlastně bude celkem aktualizováno 11 modelů. Právě pro todle mám rád Sony sice stojí dost ale zase dostanu příkladnou podporu třeba na XA už dorazila 4 aktualizace a to se ten telefon prodává 3 měsíce. Prostě je lepší příplatit si a koupit si telefon od tradičních značek než nějakého číňana sice hezký že je levný ale taky žádná podpora vyjma teda vlajkových lodí ale tam to taky neni žadný zázrak.
Mara Studna
Mara Studna
Souhlasím,Sony se stará o své produkty a zvlášt poslední model XZ je už někde jinde,žádné ořezávátko
Pesedm
Ano Sony se stará o své produkty nikoliv o své fotoaparáty.
Ami
Možná by nebylo špatné zmínit, že krom řady Z5 se v prosinci má dostat dle prezentace také na Z3+ a Z4 Tablet... No, jsem zvědav, jak se s tím Sony popasuje tentokrát a s čím ve výsledku přijde. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze