Sony Ericsson Xperia ray s QWERTY klávesnicí nakonec nebude

Sony Ericsson v posledních měsících razí strategii: vydáme novinku a poté vydáme další novinku, která se bude od původní novinky lišit pouze v drobných detailech. Zářným vzorem jsou novinky Xperie neo a Xperie neo V. Po nedávno představené novince Xperie Ray se tak dočkáme zřejmě další novinky, která se bude lišit opět jenom v detailech.

Aktualizováno 29.8.2011

Internet obletěla neradostná zpráva. Xperia ray se bratříčka s klávesnicí téměř jistě nedočká. Důvod, který zapříčinil toto rozhodnutí se hledá jen marně. Sám Sony Ericsson musí moc dobře vědět, jaká poptávka v dnešní době po telefonech s výsuvnou klávesnicí je.

Původní informace 28.8.2011

Výsledky v benchmark testu AnTuTu

U výrobce Sony Ericssonu se roztrhl pytel s uveřejňováním novinek s operačním systémem Android. Jenže některé novinky nejsou novinkami v pravém slova smyslu. Řeč je například o poslední novince, která bude podle zákulisních informací vycházet z modelu Xperie Ray. Design nejspíše bude identický, funkční základ podobný. Změny a novinky budou spíše drobného rázu. Podle benchmarku AnTuTu bude mít novinka kódové označení SK19i. Z uvedeného testu můžeme dále vyčíst přítomnost Androidu 2.3.3. Podle kódového označení je pravděpodobné, že novinka přijde s hardwarovou QWERTY klávesnicí. Základní hardwarová sestava by měla nabídnout 1 GHz procesor s grafickým akcelerátorem Adreno 205. Co se týče fotoaparátu, kalkulovat lze s rozlišením 5 MPx.

Sony Ericsson Xperia Ray - oficiální fotografie
TIP: Čtěte představení Sony Ericsson Xperia ray: elegance v malém těle

Uvidíme, čím nás novinka překvapí a kdy se dočkáme jejího oficiálního představení. Jak se vám novinka zamlouvá, pořídili byste si Xperii Ray nebo tuto novinku s QWERTY klávesnicí? Předpokládaná dostupnost nebo přibližná prodejní cena jsou zatím rovnicemi o neznámé.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
PepaN6680
Tak pokud by se něco takového dostalo do prodeje, tak to hned beru. Xperia Mini pro je moc malinká a tohle by bylo akorát... Těším se na to :) ačkoliv SE jsem nikdy neměl. Snad mě nezklame :)
B1K
To beztak je jenom domněnka.Ten obrázek neříká skoro nic
aege
Na GSM arena.com už ale včera psali,že Xperia Ray s výsuvnou QWERTY klávesnicí se prodávat nebude .
Pokud tomu tak je,tak je to škoda páč takových telefonů moc na trhu není.
Feny
No tak ale kruci už :-D Xperia Mini, Mini Pro, Ray nebo Xperia Pro, už nevím, jakej si vybrat :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze