Sony aktualizovalo své SmartWatch: nové hodiny, lepší vyhledávání

Sony se rozhodlo aktualizovat své hodinky SmartWatch. Pokud je využíváte, můžete se těšit hned na několik příjemných novinek, které rozšíří využitelnost.

Sony SmartWatch

Hodinky Sony SmartWatch se začaly prodávat loni a my jste také testovali. Primárně jsou určeny jako příslušenství k Xperiím od Sony, nicméně spolupracuje s celou řadou dalších telefonů s Androidem. Nyní vychází aktualizace, kterou stáhnete z Google Play. Mezi hlavní novinky patří šestice nových ciferníků, ze kterých si jistě vybere každý. Však se podívejte na obrázek. Nově některé druhy hodin reagují i na pohyb či gesta. Hodinky můžete probrat dvojitým poklepáním, nebo pohybem směrem k vám spolu v kombinaci s otočením zápěstí.

Čtěte také: Recenze Sony SmartWatch – Tak trochu chytré hodinky

Nové druhy hodin pro SmartWatch

Potěšující je neustále rostoucí počet aplikací pro SmartWatch. Aktuálně jich je více než 200 a Sony proto zavedlo třídění pro snazší nalezení požadované aplikace. Zjednodušeno bylo spojení hodinek s telefonem. Sony navíc přidalo QR kód, který spojení zjednoduší v případě, že SmartWatch používáte s jiným Androidem než Xperií.

Zdroje: blogs.sonymobile.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze