Softwarové novinky z Galaxy S 4 se dostanou i na S III

16

Od představení čtvrté generace smartphonu Galaxy S 4 víme, že bude množství inovací pramenit ze softwaru. Nových služeb a funkcí je telefon plný, majitelé předchůdce se však nemusí strachovat. Množství novinek se podle všeho postupně objeví i na něm.

Prozradil to v rozhovoru pro PC Mag viceprezident portfolia Samsungu, Nick DiCarlo. S aktualizací firmwaru by se tak měl postupem času Galaxy S III obohatit například o S Translator, S Health a nový S Voice Drive. Prakticky jakýkoliv software, který není závislý na nových senzorech či hardwaru, může být přenesený i na S III.

TIP: Přečtěte si také naše preview a dojmy přímo z New Yorku.

A to není všechno. Portu se nedočkají pouze některé aplikace, nýbrž také nové uživatelské rozhraní fotoaparátu a některé prvky prostředí TouchWiz, jako je Smart Pause či Smart Scroll. Prozatím bohužel nevíme, jak dlouho by to Samsungu mohlo trvat, mnohem důležitější je ale fakt, že se tak někdy stane. Zůstává tedy jediná otázka. Na co nám pak bude Galaxy S 4?

Zdroje: pcmag.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Rimmer
Samsung SG4 asi jenom kvůli 13mpx fotoaparátu jinak lepší si pořídit SG3 s vlastnostmi SG4.
Erik
HTC ONE
Martin
Nevíte jestli se těch funkcí dočká i zmenšená S3 mini? Jelikož má dost funkcí jako velká S3, tak bych to docela i očekával.
Luke
No tak to potom už opravdu není důvod kupovat S4....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze