Softwarová podpora telefonů OnePlus od příštího roku dorovná pověstný Samsung

3
Softwarová podpora telefonů OnePlus od příštího roku dorovná pověstný Samsung
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • OnePlus tak překoná i Pixely od Googlu
  • Nově chce garantovat u vybraných modelů čtyři velké aktualizace

Server androidcentral.com přišel s poměrně zajímavou informací týkající se plánů výrobce OnePlus. Od příštího roku totiž slibuje u vybraných telefonů garanci čtyř velkých aktualizací operačního systému a pěti let bezpečnostních záplat, čímž dorovnává Samsung a dokonce předčí Pixely od Googlu.

Zákazníci OnePlus si tak polepší o jeden rok, například nedávno testované OnePlus 10T má garanci tří velkých aktualizací a čtyř let bezpečnostních záplat. Ačkoliv zástupci společnosti nespecifikovali, o která zařízení se bude konkrétně jednat, lze předpokládat, že takto dlouhou softwarovou podporu obdrží pouze vlajková (číselná řada), nikoliv cenově dostupnější modely Nord.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Dorovná ale jen v kategorii flagship. I telefony za 15k by si to zasloužily, když už nedorovná střední třídu. Ale každá kapka dobrá a palec hore OnePlus. Takhle to má být. Sem zvědavej na Google. Tohle by měl řešit.
Michal Doležel
Michal Doležel
Poslední stabilní verze s androidem 13 na Oneplus 9 Pro naprostá tragédie. V podstatě máte nový android a nefungují základní věci jako zapínací tlačítkem nelze zapnout tel, vlastně jo někdy na např osmý pokud, to stejné při uspání, to že se teď při focení naprosto chvěje hlavní kamera a fotku jsou nepoužitelné, telefon děsně laguje a seká se...no vůbec. Jak mám OnePlus rád tak jsem s nim jen dneska ve vzteku malém 6x hodil o zeď. Naposledy v obchodě když nešlo zaplatit kartou..ach jo

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze