Snadnější parkování v Praze? Ulehčí vám jej nová aplikace

Zaparkovat v našem hlavním městě může být často neřešitelný problém. Spousta různých zón či míst, kde například návštěvník zaparkovat nesmí. Nápomocna může být řidičům nová aplikace Parkování v Praze, která přináší nejen mapu parkovacích zón, ale také přehled cen či možnost si nastavit různá upozornění.

Nová aplikace Parkování v Praze nabízí to, k čemu se zavazuje. Informace ohledně parkovacích místech v zónách P+R. Snadno tak zjistíte, kolik je v dané lokalitě volných parkovacích míst. Informace jsou aktuální a tím pádem i spolehlivé. Kromě zón P+R uvidíte na mapě při větším přiblížení také jednotlivé barevné zóny. Klepnutím na barevný pruh zjistíte bližší informace o ceně či maximální možné době, po kterou na daném místě můžete stát. Případně se dozvíte, že jde o místo pro rezidenty a parkovat tam nemůžete. Vhod přijde i funkce Zaparkovat tam, kde stojím. Na mapu se umístí přesná poloha vašeho místa a vy vaše vozidlo snadno najdete.


Aplikace Parkování v Praze

Mezi další funkce aplikace patří zapamatování vaší SPZ, což se někdy může hodit, pokud nejste u vašeho automobilu a nemáte u sebe ani malý technický průkaz od vozidla. Poměrně šikovnou funkcí je možnost nastavit si parkovací hodiny. Ty poběží na pozadí a upozorní vás 20 a 10 minut před vypršením zvoleného času. Třetí upozornění přijde v momentě, kdy nastavený čas zcela vyprší. Neztratíte tak přehled o tom, zda na místě, kde jste zaparkovali, ještě můžete stát. Výčet funkcí zakončuje stručná příručka, ve které najdete popis veškerých zón v Praze.

Stáhnout Parkování v Praze

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze