Smart Contacts konečně ke stažení pro iOS

3

Skvělá a praktická aplikace Smart Contacts, která je již nějakou dobu ke stažení pro operační systém Android, se konečně dostává do rukou majitelů iPhonů. Smart Contacts dokáže nejen bravurně roztřídit vaše kontakty, nýbrž také sehnat všechny dostupné informace ze všech možných míst.

V zásadě se jedná o zručného pomocníka, který navštíví váš profil v Gmailu, Outlooku, Facebooku, Twitteru a LinkedInu, najde veškré možné informace a nastřádá je ke každému z vašich kontaktů.

Kdykoliv tak otevřete aplikace s potřebou někoho vyhledat, najdete v lišté té které osoby veškeré kontaktní informace, emaily, narozeniny, dodatečné informace, obrázky, statusy ze sociálních sítí a mnoho dalšího. Již nemusíte pracně navštěvovat jednotlivé weby, stačí si zajít do Smart Contacts.

Aplikace si samozřejmě uchovává i veškerou historii, takže nebude problém podívat se, o čem jste si psali s vybranou osobu. Kontakty jsou ve vašem telefonu tříděny podle důležitosti a aktivity, lze je ale také jednoduše vyhledat pomocí klávesnice.

Smart Contacts si můžete stáhnout zcela zdarma prostřednictvím iTunes App Store, případně na Android Marketu, pokud jste jej minuli dříve.

Zdroje: pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Marek
Ja teda v App Storu vidim jen jednu aplikaci s nazvem Smart contacts, ale to neni ona...
Ron
Já v tom tedy vidím docela velkou díru v bezpečnosti. To opravdu věříte že vaše kontakty nikdo nezneužije protože jsou data uložená u výrobce ?
Ron
Já v tom tedy vidím docela velkou díru v bezpečnosti. To opravdu věříte že vaše kontakty nikdo nezneužije protože jsou data uložená u výrobce ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze