Sluchátka Realme Buds Air 2 Neo se pyšní dlouhou výdrží a rychlým nabíjením

Sluchátka Realme Buds Air 2 Neo se pyšní dlouhou výdrží a rychlým nabíjením
Fotografie: Realme
  • Novým sluchátkám nechybí aktivní potlačení okolního hluku
  • Celková výdrž se může šplhat až na 28 hodin
  • Potěší mírně zvýšená odolnost se stupněm krytí IPx5

Pakistánské zastoupení Realme představilo nová bezdrátová sluchátka Buds Air 2 Neo, nástupnický model loňských Buds Air Neo. Sluchátka jsou vybavena čipem Realme R2 a disponují aktivním potlačením okolního hluku. Potěší nový režim Bass Boost+, který dokáže zvýraznit hloubky a projasnit stereo efekt. Za vyzdvihnutí stojí i nízká latence pouhých 88 ms.

Realme Buds Air 2 Neo

Ovládání je svěřeno větším dotykovým plochám na samotných sluchátkách, tudíž by mohlo být vcelku pohodlné. Výhodou by měla být velmi slušná výdrž. Samotná sluchátka vydrží hrát 5 hodin se zapnutým režimem aktivního potlačení okolního hluku. Pokud režim vypnete, vzroste výdrž na 7 hodin. Je však nutné připočítat ještě energii v pouzdře. S jeho pomocí se výdrž vyšplhá na 20 hodin s aktivním potlačením okolního hluku, respektive na 28 hodin bez něj. Výrobce vyzdvihuje i rychlé nabíjení, během kterého by pouhých 10 minut mělo stačit na 3hodinový poslech hudby.

Realme Buds Air 2 Neo se nebojí deště vzhledem ke krytí IPx5. Nabízena budou v černé a světle šedé variantě, cena má v přepočtu činit přibližně 1,5 tisíce korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze