Sluchátka OnePlus Buds Pro 2 lákají dlouhou výdrží a bezdrátovým nabíjením

Sluchátka OnePlus Buds Pro 2 lákají dlouhou výdrží a bezdrátovým nabíjením
Fotografie: OnePlus
  • Buds Pro 2 podporují kodeky AAC, SBC a LC3
  • Samozřejmostí je aktivní potlačení okolního hluku
  • Výdrž má dosáhnout až 39 hodin

OnePlus dnes představilo nejen novou vlajkovou loď, ale i bezdrátová sluchátka Buds Pro 2. Jedná se o přímého nástupce Buds Pro a s nimi sdílí například i design či nabídku dvou barevných variant. Samotné špunty používají stejné 11mm dynamické měniče a 6mm měniče s planární membránou. Párování sluchátek probíhá skrze Bluetooth 5.3 a nechybí aktivní potlačení okolního hluku (ANC), které by mělo spolehlivě odstíny okolní ruch do hlasitosti až 48 dB.

OnePlus Buds Pro 2

Buds Pro 2 podporují kodeky AAC, SBC a LC3, přičemž podpora kodeku LHDC 5.0 pro streamování zvuku ve vysoké kvalitě má dorazit s budoucí aktualizací. Na těle špuntů naleznete vždy tři mikrofony pro kvalitní přenos vašeho hlasu při hovorech. K dispozici je rovněž speciální herní režim s nízkou latencí 54 ms.

Ohledně výdrže se výrobce vyjádřil prozatím stroze a tvrdí, že bude možný poslech až 39 hodin s vypnutým režimem aktivního potlačení okolního hluku, což je samozřejmě součet baterií samotných sluchátek i nabíjecího pouzdra. Nabíjení pouzdra lze provádět klasicky skrze USB-C, případně bezdrátově s podporou standardu Qi.

OnePlus Buds Pro 2 se nabízejí v černé a zelené barvě a na čínském trhu prodej započne již za pár dní. Cena byla stanovena na přibližně 3,5 tisíce korun i s daní. Očekává se i globální dostupnost, ta má být oznámena 7. února.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze