Slevy Samsung Color Friday jsou zpět! Nejlevnější produkt bude váš za pouhou 1 Kč

2
Slevy Samsung Color Friday jsou zpět! Nejlevnější produkt bude váš za pouhou 1 Kč
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Kupte si 3 libovolné produkty a ten nejlevnější bude váš za 1 Kč
  • Za 3 libovolné produkty jsou považovány i 3 stejné výrobky v různých barvách
  • Za 1 Kč tak můžete pořídit televizor, chladničku, pračku, tablet či chytrý telefon

Samsung zahajuje velmi oblíbenou dvoutýdenní akci Color Friday. Pokud si od pátku 18. února do neděle 6. března koupíte v oficiálním e-shopu www.samsung.cz 3 libovolné produkty, získáte ten nejlevnější za 1 Kč. Záleží přitom jen na zákazníkovi, jakou kombinaci produktů si vybere – může se jednat třeba o televizor, chladničku, pračku, vysavač, tablet, chytrý telefon, monitor nebo paměťovou kartu.

Pokud si právě vybavujete domácnost a potřebujete chladničku, pračku nebo vysavač, je tato akce ideální příležitostí, jak ušetřit. Akce se vztahuje i na stejné produkty, každý v jiné barvě. Můžete si například vybrat troje sluchátka Galaxy Buds2 v olivové, grafitové a bílé barvě a zaplatíte pouze 2 kusy a třetí získáte jen za 1 korunu. Nebo můžete sáhnout po novém smartphonu Samsung Galaxy S21 FE 5G, který je také k dispozici až ve čtyřech barvách a za jeden z trojice zaplatíte pouhou 1 korunu.

Speciální nabídku nelze kombinovat s jinými akcemi nebo slevami a vztahuje se pouze na nákup tří různých produktů. Různé barevné varianty výrobků se považují za různé výrobky. Akce se vztahuje pouze na produkty, které jsou skladem. V nabídce lze kombinovat libovolné produkty kromě celé řady Galaxy S22, Galaxy Tab S8 a The Freestyle. Úplná pravidla a podmínky kampaně jsou k dispozici na tomto odkazu.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 19. 2. 2022 09:44
Takze nejdou kombinovat cashbacky a tak?
Ale i tak. Si koupim 3x S21 FE za 38000kc realne. A 2 z nich hned prodam do MP za 12800kc ks a mam tedy svoje FE za 12400.Dobrej deal. A na bazaru to prodat pujde jeste mozna o nejakej litrik draz.
Nebo proste cokoluv jinyho 3x stejne jen v jine barve. Skoda ze to neplati na S22 🤣
Martin Tůma
Martin Tůma
Tak poslední info přímo od Samsungu, že cashback se na S 21 FE vztahuje. Tzn. že všechny 3 telefony lze polevnit ještě o 3 x 3000 Kč. Akorát pozor na jednu registraci jde zadat pouze 2 telefony.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze