Sledujte představení Samsungu Galaxy S8 on-line od 17:00 hodin

14

Velký den pro jihokorejský Samsung nastal právě dnes. Na dnešní tiskové konferenci oficiálně představí očekávané novinky Galaxy S8 a Galaxy S8+, které se stanou novými vlajkovými modely. Jako již tradičně bude možné celou akci sledovat pomocí video streamu.

Samsung Galaxy S8
Pravděpodobná podoba Samsungu Galaxy S8

O chystaných modelech Galaxy S8 a Galaxy S8+ od Samsungu jste již patrně něco zaslechli. Pokud se o nich chcete dozvědět více, určitě nepřehlédněte náš článek, kde shrnujeme všechny podstatné úniky. Dnes v podvečer se již potvrdí, jaké úniky byly pravdivé a které nikoliv. Na tiskových konferencích v New Yorku a Londýně jihokorejský výrobce představí oba telefony a zřejmě i zajímavé příslušenství. Celá akce začíná v 17:00 hodin středoevropského letního času. Samsung ji plánuje živě vysílat skrze své stránky, přičemž samotný video stream najdete i v tomto článku.

TIP! Samsung Galaxy S8 se blíží. Přinášíme souhrn všeho, co známe

Samsung si letos připravil také speciální mobilní aplikaci UNPACKED 2017, kde budete moci tiskovou konferenci sledovat a současně se skrze ni dozvíte vše podstatné o dnes představených novinkách. Stahovat ji můžete zdarma do zařízení s Androidem či iOS.

Stáhnout UNPACKED 2017

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Redakce mobilenet.cz se bude tiskové konference účastnit přímo v Londýně. Nicméně jsme si nové Samsungy mohli vyzkoušet již v minulém týdnu a v momentě, kdy začne tisková konference, se můžete těšit na příval novinek na našich stránkách. Již v 17:00 hodin vydáme opravdu podrobné preview, včetně prvních dojmů a videopohledu. Určitě nás tak dnes nezapomeňte sledovat.

Přenos z tiskové konference

Zdroje: samsung.com

Diskuze ke článku
Martin
Největší fail je ten že v Číně bude S8 a S8+ i s 6GB RAM a 128GB int.pam, za stejnou cenu jako u nás za verzi 4GB+64GB int. lol Samsung je jako LG. A to taky každý básnil jak S8 bude mít top parametry, má ale ne u nás, pouze IMX 333, kdežto sony a xiaomi mají mít IMX 400.
imdominikkk
AplikacI mám v mobilu asi týden,a nemůžu se dočkat.
s7 edge Coral blue
Ja vedel, ze s7edge Coral blue bude v poho a nebudu cekat, s8 je pro mne spatne v mnoha vecech. S7 edge 22590kc... (ja bral za 20.290) a s8 za min nez byla s7edge, zajimave
petasboras
..appka SG unpacked 2017 pro iOS: ..tak tomu se říká CHUCPE :P

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze