Sledujte představení nových Huawei P30 dnes od 14:00

První dojmy s videopohledem dnes od 14:30 na mobilenet.cz
2
Sledujte představení nových Huawei P30 dnes od 14:00
  • Přímý přenos z pařížské tiskové konference začíná dnes ve 14:00 hodin
  • Dojmy ze všech novinek vám zprostředkujeme již o půl hodiny později

Klíčové novinky pro rok 2019 představí dnes 26. března Huawei. Tiskovou konferenci má v Paříži a ukáže nám minimálně dva nové vlajkové modely. Půjde o Huawei P30 Pro a Huawei P30. Poslední týdny a měsíce byly ve znamení mnohých úniků, a my tak známe nejen podobu obou novinek, ale také takřka kompletní výbavu. Pro jistotu se však rozhodně podívejte na náš aktualizovaný článek.

Tiskovou konferenci budete moci sledovat on-line, neboť Huawei připravuje přímý přenos na YouTube. Samotný přenos začne dnes od 14:00 hodin středoevropského času a je již nyní vložen níže v tomto článku.

Mobilní novinky od Huawei již redakce mobilenet.cz měla možnost s předstihem vyzkoušet. Co to pro vás znamená? Již dnes ve 14:30 hodin se můžete těšit na podrobné první dojmy, fotografie a samozřejmě také videopohled. Nezapomeňte nás proto sledovat. Nacházíme se navíc také přímo v Paříži, a to pro případ, že by Huawei z rukávu vytáhl ještě nějakou tajnou novinku.

Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
Mike
"pro" a FHD display ????????????.
A nehovorte mi, ze rozdiel medzi QHD a FHD na tak velkom displeji nie je vidiet. Mem OnePlus 6T a S10+ a ten rozdiel vidiet je. Hlavne pri citatelnosti velmi maleho textu a podobne.
Pesedm
One je bez certifikace HDR a 402 ppi vs 522 ppi

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze