Skrze WhatsApp se uskuteční 100 miliónů hovorů denně

5

Hlasové hovory jsou již více než rok součástí populárního messengeru WhatsApp. Že šlo o krok správným směrem dokazuje nejnovější statistika, která svědčí o značné popularitě nové funkce.

Hlasové hovory přes internet WhatsApp spustil loni v dubnu a aktuálně se společnost pochlubila velmi zajímavými čísly, která dokazují, že spuštění této funkce bylo rozhodně správné. Uživatelé oblíbeného messengeru totiž hovory využívají ve velkém. Každý den se skrze WhatsApp uskuteční 100 miliónů hlasových hovorů.

TIP! WhatsApp dorazil na desktop: aplikace nabízí pro Windows i Mac

WhatsApp Messenger

Snadno si můžeme spočítat, že je odbaveno 1 100 hovorů každou vteřinu, a to po celý den. Společnost zároveň dodává, že sbírá zpětnou vazbu od uživatelů a snaží se funkci nadále zlepšovat. Do budoucna se počítá i se spuštěním videohovorů, o kterých jsme vás již dříve informovali.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.whatsapp.com

Diskuze ke článku
thegrid
A umí ton obsazený ton pokud není někdo online? Nebo hloupě jakoby prozvání naprázdno.
Já jen že Viber nebo Whatsapp kvůli tomuhle nepoužívám.
Tomáš Vaněk
Tak hlavně v WhatsAppu vyzvánění ve zlomku vteřiny,kdežto přes operátora 5-7 vteřin....a videohovory uvítám.
kadol
Občas hovory pres whatsapp také využívám, ale bohužel to zatím neni tak spolehlivé jako skype. S viberem zkusenosti nemám.
Ondřej
Z vlastní zkušenosti: ve WhatsApp jde volat i přes edge. Naprosto dokonalý program. A hlavně úsporný na data. Naprostý zázrak, že to Facebook celé nepotopil, jako se jim to daří s například instagramem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze