Siri ví, jaký smartphone je nejlepší. A iPhone to není (aktualizováno)

3

Jeden z uživatelů iPhonu 4S a jeho virtuální asistentky Siri narazil na povedený vtípek po jedné z otázek. Díky propracovanému vyhledávání a skvělému analytickému enginu Wolfram Alpha, který Siri využívá, jsme se totiž dozvěděli, jaký smartphone je nejlepší.

Aktualizováno 15. 5. 2012 - Apple zaměnil odpověď Siri

Zcela dle očekávání společnost Apple změnila odpověď virtuální asistentky Siri na otázku, jaký telefon je nejlepší na trhu. Zatímco dříve jsme se dočkali odpovědi Nokia Lumia 900, kterou vyhledávač našel prostřednictvím serveru Wolfram. Tentokrát už však vtípek neprojde. Na stejnou otázku totiž Siri odpovídá jinak. Lze narazit na odpověď "Ten telefon, který držíš", případně "Děláš si srandu, že?". Jsme však zvědaví, zda se v softwaru skrývá ještě další překvapení.

Původní zpráva

K překvapení mnoha fanoušků Apple to není iPhone. Siri totiž odkázala na stránku Wolframu, kde je jako výsledek označena Nokia Lumia 900, jak můžete vidět na screenshotu níže. Ta se mezi nejlepší prodávané smartphony dostala především díky velmi pozitivním uživatelským ohlasům a recenzím.

TIP: Podívejte se také na naše dojmy z Barcelony.

Jsme si jisti, že podobnou odpověď Apple neplánoval a v dalším updatu systému asistentce Siri pořádně prohrábne dráty.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
stepo
To urcite!!
David
No minimálně lepěí než Iphone je :D :D
Né sranda nechcu vyvolávat zas diskuze o ničem. :D
Pan Někdo
To se nedivím že to Apple musel upravit protože je konkurence lepší a bojí se přijít o zákazníky :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze