Šestý #mobileDrink se blíží. Rozhodněte, kde se bude konat!

17

V pořadí již šestý #mobileDrink se blíží a vy můžete rozhodnout, kde se bude konat. 22. října vás čeká opět akce, na které budete moci poznat redaktory mobilenet.cz, pracovníky Vodafonu, další čtenáře a fanoušky, vyzkoušet si nejnovější telefony a tablety, dozvědět se něco zajímavého od zástupců Vodafonu a dalších partnerů a ještě mít šanci vyhrát mobil a další zajímavé ceny. Chtěli byste přijít? Rozhodněte, ve kterém městě se #mobileDrink bude konat!

#mobileDrink

Ve čtvrtek 22. října chystáme ve spolupráci s Vodafonem pod názvem #mobileDrink další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz, a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Už máme za sebou pět dílů, přičemž naposledy jsme za vámi přijeli do Liberce, předtím do Brna nebo Olomouce. Rovněž nyní za vámi přijedeme do některého z krajských měst, opět do Čech a znovu vám dáváme na výběr hned dvě. Které z nich to vyhraje? Je to na vás!

Podívejte se, jak proběhly poslední mobileDrink v Liberci a Brně!

Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, hodinkami, dalšími wearables, konvertibly nebo notebooky a dozvědět se spoustu zajímavostí. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Přichystány jsou opět zajímavé semináře od Vodafonu i dalších partnerů. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v prostředí příjemné restaurace.

Reportáž: #mobileDrink 5, Liberec

Kam za vámi přijedeme? Hlasujte!

Nadcházející #mobileDrink 6 se bude konat buď v Plzni nebo Českých Budějovicích a vy můžete hlasováním níže rozhodnout, které z měst to bude.

Kde to bude? Je to na vás!

TIP: pro čerstvé novinky ze světa telefonů, tabletů a telekomunikací sledujte také náš Facebook, Twitter a Google+ .

Diskuze ke článku
Filip búzek
brno
Šimon Heřman
Konečně v Plzni kdyby byla
Ropnej Tanker
Koukejte hlasovat pro Budějce! :-)
HOST
Zlín. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze