Šestipalcový Huawei nova 2S se opět odhaluje

2× aktualizováno
3
Šestipalcový Huawei nova 2S se opět odhaluje
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Další zástupce řady nova od Huawei nabídne displej s tenkými rámečky
  • Dostane se i na duální fotoaparát nebo Android 8.0 Oreo
  • K představení by mělo dojít 7. prosince

Aktualizováno 6. 12. 2017

Nový Huawei nova 2S je za dveřmi a nic není tajemstvím. Ptáte se, jak je to možné? Unikla dvě videa, na kterých je novinka poměrně detailně zobrazena. Na nich vidíme nejen samotný telefon, ale například i reálně dostupnou paměť, která činí 48 GB. Všechny zbývající informace se dozvíme zítra, kdy se model nova 2S oficiálně představí.

Aktualizováno 4. 12. 2017

Nové informace unikají pár dní před očekávaným představením, které by mělo proběhnout 7. prosince. Základní verze kombinující 64GB interní paměť a 4GB RAM bude stát zhruba 330 eur (8,5 tisíce korun). Vyšší varianta nabízená se 128GB interním úložištěm a 6GB operační pamětí by měla stát 380 eur (necelých 10 tisíc).

Huawei nova 2S

Původní text z 30. 11. 2017

Další přírůstek do rodiny Huawei je, zdá se, na obzoru. Objevily se informace a také vcelku kvalitní fotografie modelu nova 2S. Možná si vzpomenete, že poměrně nedávno jsme psali o chystaném Huawei nova 3. Je zde možnost, že ve výsledku půjde o shodné telefony a použit bude právě název nova 2S. Z fotografií je patrné, že se do řady nova dostane velký displej s malými rámečky. Konkrétně se počítá s 6palcovou úhlopříčkou, poměrem stran 18:9 a protaženým Full HD rozlišením.

Huawei nova 2S

Pod kapotou bude tepat procesor Kirin 960, jemuž bude nápomocna 6GB operační paměť. Prostředí zajistí nejnovější Android 8.0 Oreo s nadstavbou EMUI. Na zadní straně se nachází duální fotoaparát s kombinací rozlišení 20 + 16 megapixelů. Dva fotoaparáty najdeme i na čelní straně, oba budou mít 20 megapixelů. V součtu tu tak budeme mít čtveřici fotoaparátů, což jsme již viděli u současného Huawei Mate 10 Lite. Představení prozatím nebylo oznámeno, avšak mohlo by proběhnout ještě do konce letošního roku.

Zdroj: ausdroid.net, ithome.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Marduch
Pro vyssi stredni tridu adekvátní chipset, na rozdíl od "Mate 10" Lite. Uvidíme, zda se dostane k nam, Nova 1 je/byl povedeny kousek.
eMZet007
Vypadá to, že to bude Honor View 10 se slabším SoC a skleněnými zády.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze