Šéf Instagramu naděluje uživatelům 3 nové funkce. Které to jsou?

Šéf Instagramu naděluje uživatelům 3 nové funkce. Které to jsou?
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Jedna ze tří nových funkcí je prozatím dostupná pouze v USA
  • Novinky šéf Instagramu představil na Twitteru

S menším předstihem se rozhodl Adam Mosseri, který stojí v čele sociální sítě Instagram, nadělit uživatelům této oblíbené sociální sítě několik nových funkcí, které představuje v krátkém videu na Twitteru.


První novinkou je funkce „Playback“, která pravděpodobně nepotřebuje mnoho vysvětlování. Jedná se zkrátka o shrnutí toho, co se na vašem profilu během letošního roku událo. Instagram vám tak navrhne až 10 příběhů, které podle algoritmu stojí za připomenutí, přičemž je vysoce pravděpodobné, že tato funkce v novém roce zmizí a objeví se opět až na sklonku roku příštího.

Funkce Profile Embed je prozatím dostupná pouze v USA.

Druhou novinkou je tzv. Reels Visual Replies, což umožňuje vytvořit Reel neboli sekvenci na základě komentáře, který jste obdrželi. Novinka má zvýšit zapojení vašeho obecenstva a tvůrcům dát do rukou nový nástroj k odpovídání na komentáře.

Poslední funkcí je tzv. Profile Embed, který je však prozatím dostupný pouze v USA. Ten umožňuje vložit celý instagramový profil například na vaše webové stránky. V rámci vloženého okna tak mohou návštěvníci stránek skrolovat obsahem, který jste zveřejnili.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze