SAZKAmobil rozdává na Vánoce miliony volných minut a SMS

Od 1. listopadu do 31. ledna 2016 odmění SAZKAmobil každý nákup loterií nebo losů od Sazky v hodnotě nad 300 Kč. Zákazníci se mohou těšit na dárek v podobě 30 volných minut u předplacené karty anebo 30 bezplatných SMS do všech sítí u Šťastného tarifu.

SAZKAmobil

Získanou odměnu od SAZKAmobilu mohou lidé získat zasláním SMS, v samoobsluze, v mobilní aplikaci, zavoláním na bezplatnou zákaznickou linku *11 nebo ji mohou darovat někomu jinému, ať už svým blízkým nebo na dobrou věc. „Chceme dát zákazníkům jednoduchou příležitost, jak během svátků potěšit sebe nebo okolí. Mimo svých známých je možné přenechat volné minuty či SMS také obětavým trenérům dětských a mládežnických sportovních týmů. Rádi bychom jim tímto způsobem alespoň trochu usnadnili jejich záslužnou práci, kterou vykonávají bez nároku na honorář a mnohdy na vlastní náklady,“ dodává Schmiedhammer. Příběhy těchto trenérů a další informace o vánoční nadílce SAZKAmobilu si můžete přečíst na těchto stránkách.

„V rámci letošních Vánoc pokračujeme v propojování světa loterií a telekomunikačních služeb. O těchto svátcích otevíráme služby SAZKAmobilu i ostatním hráčům Sazky, kteří od nás získají dárek ve formě volných minut nebo bezplatných SMS do všech sítí,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

Platnost dárkových kupónů je 30 kalendářních dnů od nákupu produktů Sazky. Tento kupón je pro využití nutno aktivovat. To lze učinit zdarma prostřednictvím SMS, mobilní aplikace, v internetové samoobsluze nebo zavoláním na zákaznickou linku operátora. Platnost samotné odměny (volné minuty či SMS do všech sítí) je pak 30 dní od aktivace.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze