SAZKAmobil nabídne výhodnější odměny za dobití

1

Operátor SAZKAmobil začne od 1. 4. 2017 nabízet vylepšené odměny za dobití. Nově si budou moci zákaznici vybrat neomezené volání a SMS v domovské síti nebo bonusový kredit. SAZKAmobil také zlevní volání do sousedních zemí a nabídne mobilní služby v EU za domácí ceny.

Ze současných odměn za dobití zůstává v nabídce SAZKAmobilu beze změny možnost výběru internetu zdarma nebo levného volání a SMS do všech sítí. Odměnu 1 000 minut v síti zdarma operátor vylepšuje na neomezené volání a SMS v síti. „Už od startu SAZKAmobilu před třemi lety jsme se rozhodli odměňovat zákazníky předplacených služeb za každé dobití. Nikomu nenutíme konkrétní bonus, ale naopak dáváme zákazníkovi možnost výběru z několika odměn podle jeho aktuální potřeby. Navíc od dubna k těmto prémiím přidáváme také kredit navíc,“ vysvětluje Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a Finančních služeb.

SAZKAmobil

Operátor SAZKAmobil od začátku dubna také upraví základní sazbu volání do všech sítí na 2,50 Kč za minutu. Tato změna souvisí s nařízením Evropské unie, které sjednocuje ceny služeb v rámci České republiky a na území členských států EU. „Nařízení EU vyžaduje, aby ceny pro volání a SMS v rámci EU byly na úrovni cen domácích. Abychom ekonomicky dokázali udržet výhodné ceny volání a SMS pro zákazníky, kteří využívají naše odměny za dobití nebo měsíční balíčky, upravili jsme základní sazbu za volání. Cena za SMS se nemění. Nově mohou zákazníci čerpat odměny za dobití a výhodné balíčky nejen v ČR, ale v celé EU,“ říká Jan Schmiedhammer.

Nová výše základní sazby se nebude týkat jen volání v rámci tuzemské sítě a roamingu v EU, ale také mezinárodního volání do vybraných zemí. „Místo původních 10 korun za minutu budou nyní naší zákaznici telefonovat do sousedních zemí, a také do Číny a Vietnamu, za pouhých 2,50 Kč,“ pokračuje ve výčtu novinek Jan Schmiedhammer.

Zdroje: tisková zpráva

Diskuze ke článku
joskas
Maximálně praktický a jednoduchý, snad i bytelný. Pro starší lidi ideální ani by nemusel mít fotoaparát-sbytečnost.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze