Samsung zřejmě zařízne řadu Fan Edition. Modelu Galaxy S22 FE se možná nedočkáme

5
Samsung zřejmě zařízne řadu Fan Edition. Modelu Galaxy S22 FE se možná nedočkáme
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • K ukončení by došlo po pouhých dvou generacích
  • Důvodem může být to, že pro modely není v portfoliu místo

Samsung před takřka dvěma lety přišel se zajímavou možností v podobě řady Fan Edition. Ta měla přinášet v podstatě vlajkovou loď, avšak cenově dostupnější. Jinými slovy přinést to nejlepší od Samsungu pro všechny fanoušky. Vůbec první zástupce řady v podobě Galaxy S20 FE měl být již v loňském roce nahrazen nástupcem. Bohužel se tak nestalo a současný Galaxy S21 FE přišel až zkraje letošního roku. To by samo o sobě nemuselo být na škodu, kdyby záhy nepřišla nová a lepší řada Galaxy S22.

Dle informací sammobile.com je právě toto neplánované opoždění možným důvodem, proč Samsung přistoupí k tomu, že řadu s přídomkem FE po dvou letech ukončí. Velmi pravděpodobně se proto již nedočkáme Galaxy S22 FE. Dalším možným vysvětlením je, že i kvůli opoždění je pro jihokorejského výrobce obtížné nový model FE někam zařadit. V současné době totiž různě parazituje na nejlevnějším Galaxy S22 a následně pak i na doprodávajícím se Galaxy S21.

Dalším možným zmiňovaným důkazem, že Galaxy S22 FE není v plánu, je neexistence úniků o takovém modelu, přičemž v loňském roce jsme měli již poměrně ucelenou představu o blížícím se Galaxy S21 FE.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Důvod je jednoduchý, nač FE který je dražší než obyč.. FE by byla rozumná kdyby měla to co chtějí lidé a za rozumnou cenu jako FE S20, ne to co chce Samsung.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze