Samsung Watch3 oceněné jako nejlepší smartwatch roku koupíte za nejnižší cenu

Samsung Watch3 oceněné jako nejlepší smartwatch roku koupíte za nejnižší cenu
Fotografie: Mobil Pohotovost

Samsung Galaxy Watch3 jsou jednoznačně jedny z nejlepších chytrých hodinek na trhu. To ostatně potvrzuje i česká spotřebitelská organizace dTest, u které si právě nejnovější smartwatch od Samsungu vysloužily významné ocenění. Samsung Watch3 teď navíc můžete díky speciálnímu slevovému kódu pořídit za tu vůbec nejnižší cenu.

Časopis dTest pravidelně provádí nezávislé testy spotřební elektroniky a jejich pozornosti pochopitelně neunikly ani chytré hodinky. Už v loňském roce si Samsung v hodnocení vedl velice dobře, ale v letošním testu uspěl s Galaxy Watch3 ještě o poznání lépe. Nejnovější smartwatch si totiž odnesly ocenění „Značka kvality“, které mimo jiné znamená, že získaly nejlepší hodnocení v nezávislém testu. Podle dTestu jsou tak právě Galaxy Watch3 aktuálně nejlepší chytré hodinky na českém trhu.

Samsung

Samsungu k získání ocenění jistě pomohla i skutečnost, že své smartwatch na začátku tohoto roku naučil měřit EKG a krevní tlak, což je mezi chytrými hodinkami stále poměrně unikátní vlastnost. Kromě toho Galaxy Watch3 zaujmou také senzorem pro měření saturace kyslíku v krvi, přesným monitoringem spánku a v neposlední řadě kvalitními materiály i prémiovým designem.

Galaxy Watch3 za nejnižší cenu

Samsung Galaxy Watch3 jsou momentálně jednou z nejlepších koupí, což potvrzuje nejenom ocenění od dTestu, ale také jejich cena. Hodinky jsou totiž aktuálně oproti původní ceně zlevněné o čtyři tisíce. Nicméně se slevovým kódem, unikátním pro naše čtenáře, si jejich cenu můžete ponížit ještě o dalších 20 % a dostanete se tak na zcela nejnižší cenu na českém trhu. Slevový kód najdete níže a pro získání slevy ho stačí zadat (bez uvozovek) do vyhrazeného pole v košíku po vložení produktu. Sleva platí jen pro 10 nejrychlejších a je aktivní pouze do této neděle 25. července.

Kód „SAMmobilenet20“ uplatníte na: