Samsung vylepšuje odolný Galaxy S4 Active Snapdragonem 800

6

Jihokorejský Samsung na sklonku roku 2013 omlazuje svou rodinku telefonů Galaxy S4. Po vlajkovém modelu přišel na řadu také odolný Galaxys S4 Active. Nadělen mu byl nový procesor, ale také třeba větší paměť nebo lepší fotoaparát.

Současný Samsung Galaxy S4 Active

Samsung svůj odolný model Galaxy S4 Active představil již v červnu. Šlo o vlajkový model Galaxy S4, který byl zabalen do odolnějšího těla a místy byla výbava mírně zhoršena, například u fotoaparátu. Nyní se na materiálech korejského operátora SK-Telecom objevil vylepšený Galaxy S4 Active. Modernizace je ve stylu, který již potkal Galaxy S4. V případě odolného zástupce se však Samsung vytasil s více novinkami.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S4 Active – Chrabrý plavec

Samsung Galaxy S4 Active LTE-A

V prvé řadě jde o procesor, kdy je současný Snapdragon 600 s taktem 1,7 GHz nahrazen výkonnějším Snapdragonem 800 o taktu 2,3 GHz, který přináší podporu LTE-A. Dále se Samsung rozhodl rozšířit interní paměť z 16 GB na 32 GB, což určitě potěší. A nakonec se omlazení dočkal také fotoaparát, který povýšil z 8 megapixelů na 13 megapixelů, tedy na stejné rozlišení, jaké má právě Galaxy S4 a lze se domnívat, že byl použit zcela shodný modul. I přes mnohé novinky se výrobci podařilo snížit hmotnost, byť jen nepatrně. Ze 151 gramů na 147 gramů.

Prozatím nejsou známé informace o globální dostupnosti, nicméně lze předpokládat, že Galaxy S4 Active LTE-A bude následovat Samsung Galaxy S4 LTE-A (Advance), který se již prodává i u nás.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Ondřej Procházka
Ondřej Procházka
"odolný"
jirka
Nechápu proč takhle vylepšovat.
Lukáš
Myslím že tam máte chybu S4 ACTIVE má takt jako normální S4 1,9 Ghz.
ahah
Ten chci. S4 Active se Snapdragonem 800 je můj sen.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze