Samsung útočí marketingem: kupujte Galaxy S III, ne iPhone 5

99

Apple možná vyhrál soudní spor a vysoudil ze Samsungu tučnou sumu, korejský výrobce se však nehodlá vzdávat. Díky tomu můžeme bý svědky nové reklamy, která bude kolovat v novinách, a ta je značně agresivní. Staví totiž do přímé konfrontace nejnovější iPhone 5 a Galaxy S III.

Jak se můžete přesvědčit z letáku níže, Samsung na to jde jednoduše. Na obrázku vedle sebe seřadil přední funkce a specifikace obou přístrojů, i když je jasné, že se z marketingového hlediska jedná o jasný příklon na stranu Samsungu.

Zleva nový iPhone 5 a Galaxy S III

TIP: Přečtěte si recenzi na Galaxy S III a preview na iPhone 5.

Výčet rozhodně nezachází do absurdity a poukazuje na zřejmé prvky, iPhone 5 však má v nabídce podstatně více, než jen seznam končící novým konektorem. Pro úplné odrovnání zvolil výrobce údernou hlášku, která si utahuje z prodejců Applu. „Nepotřebujete na to génia. Další velikán už je tady,“ říká reklama.

Zaryté fanoušky Applu něco podobného možná nepřesvědčí, po světě ale chodí dost lidí, kteří se právě rozhodují mezi těmito dvěma smartphony. A máme tušení, že nová reklama Samsungu pomůže vyhrát několik peněženek navíc.

Zdroje: businessinsider.com

Diskuze ke článku
Karel
Samsung je sračka :)
ok
obe dve to jsou sracky jedna predrazena a druha plastova
Jabko v kapse
Samsung sice ukazuje čísla ale sere na uživatele.
Deco
Kdysi jsem si takhle koupil Samsung Wave. Super procesor, parádní displej, i to kvalitní zpracování měl...dneska už bych to neudělal. Hroznej systém všechno pohřbil. Jak to všechno pracuje dohromady, to je to, oč tu běží. Labilní plasťák bych nechtěl ani s 8ghz procesorem. Většina těch čísel dělá v praxi nulový rozdíl, zatímco design, velikost, zpracování, stabilita, rychlost systému a promyšlenost prostředí..před tím se neschováte.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze