Samsung si opět utahuje z Applu a rozdává čisticí hadříky

5
Samsung si opět utahuje z Applu a rozdává čisticí hadříky
Fotografie: Apple
  • Německý Samsung uspořádal marketingovou akci
  • Zdarma rozdával čisticí hadříky

I když Samsung a Apple v některých oblastech spolupracují, navenek se snaží tvářit jako nesmiřitelní konkurenti. Zvláště pak Samsung, respektive jeho lokální zastoupení, jsou pak známa tím, že velice otevřeně komentují kroky své konkurence, ať už jde například o uhlopříčku displeje, chybějící sluchátkový konektor nebo absenci nabíječky.

Poslední marketingový „majstrštyk“ si připisuje německá pobočka korejského výrobce. Ta podle galaxclub.nl rozdávala prostřednictvím aplikace Members „sametově měkké čisticí hadříky“. Zájemci je mohli obdržet zcela zdarma, což je zcela jasný odkaz na cenu konkurenčního produktu, která činí 590 korun.

Samsung Members

Jedno však mají oba výrobci společné: bojují s nedostatečnými zdroji a narušenými dodavatelskými řetězci. Zatímco Apple bude schopný hadřík dodat zájemcům až někdy v lednu příštího roku, německý Samsung svoji tisícovku čisticích pomůcek rozdal během několika okamžiků a další už ani neslibuje.

Diskuze ke článku
Pavel Krejčíř
Pavel Krejčíř
Samsung nemá tak pitomé zákazníky jako Apple :-)
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
A za pár měsíců vydá svůj za 590kc 😂
Patrik Čech
Patrik Čech
Radši si koupím tento za 600 z umělé jelenice a vím ze mi vyčistí vše než hadřík za 200, který k sobě potřebuje ještě speciální vodičku za další 200 a výsledek nic. A přesně jak píše Martin, zachvíli bude mít i Samsung svůj.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze