Samsung se spojil se značkou by Janatini a představil limitovanou edici pouzder

2
Samsung se spojil se značkou by Janatini a představil  limitovanou edici pouzder
Fotografie: Samsung
  • Československé zastoupení společnosti Samsung Electronics se spojilo se slovenskou značkou by Janatini
  • Společně vytvořily jedinečnou limitovanou edici designových pouzder v počtu 100 kusů pro skládací telefon s ohybným displejem Samsung Galaxy Z Flip3 5G
  • Limitovanou edici s názvem Floral Fantasy navrhla slovenská designérka a jedna z nejvlivnějších slovenských influencerek v oblasti módy Jana Tomas
  • Doporučená maloobchodní cena je 1 299 Kč

Skládací telefon Galaxy Z Flip3 5G reprezentuje výjimečná technologie – ohybný displej. Tuto výjimečnost jsme chtěli podtrhnout stejně neobyčejným pouzdrem, které by dávalo jeho majitelce úplně nový rozměr a zážitek z jeho používaní. Spojením s lokální značkou by Janatini se nám podařilo vytvořit skutečně luxusní kousek, který umocňuje fakt, že je v limitovaném počtu kusů a jde o produkt vyrobený ručně, na Slovensku,“ uvedl Tomáš Balík, šéf mobilní divize Samsung Electronics Czech and Slovak.


Limitovaná edice vychází z původního průsvitného pouzdra Samsung, na kterém jsou ručně přišitá poutka ze světlé opracované kůže, do kterých jsou vložená zlatá očka. Na ta jsou zachycené rovněž zlaté karabinky, které spojuje řetízek ve zlaté barvě, protkaný ručně šitým šátkem s květinovým motivem, exkluzivně navrhnutým pro tuto spolupráci.

Při návrhu edice Floral Fantasy jsem se inspirovala jarem. Tak, jako nám rozkvétající květy dělají radost po dlouhé, studené zimě, bych chtěla, aby tento doplněk dělal radost svým majitelkám každý den. Květinový potisk dokonale ladí se všemi modely Z Flip3 a ve spojení se zlatými komponenty vytvářejí jedinečný módní doplněk s nádechem ženskosti a luxusu,“ uvedla Jana Tomas, slovenská designérka a autorka návrhu.

Pouzdra z limitované edice Floral Fantasy jsou v prodeji ve slovenských a českých značkových prodejnách Samsung. Každé pouzdro je ručně vyrobený originál a má svoje vlastní číslo. Limitovaná edice je vytvořená v omezeném počtu 100 jedinečných kusů. Doporučená maloobchodní cena je 1 299 Kč.

Samsung Galaxy Z Flip3 (RECENZE) - Schopnější než se zdá

Samsung Galaxy Z Flip3 256 GB

Rozměry86,4 × 72,2 × 17,1 mm, 183 g
DisplejSuper AMOLED, 6,7" (2 640 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 888, 1×2,84 GHz + 3×2,4 GHz + 4×1,8 GHz
PaměťRAM: 8 GB, úložiště: 256 GBne
Akumulátor3 300 mAh
Diskuze ke článku
Porydge Covername
Porydge Covername
I těch 100 kusů je příliš. Takový hnus nemůže nikdo chtít.
Ben Ben
Ben Ben
Delala to vlastnorucne aspon ta milfka? Jinak peknej kyc, no...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze