Samsung pro konzervativce? Galaxy M20 bude kovový a nabídne 3,5mm jack

10
Samsung pro konzervativce? Galaxy M20 bude kovový a nabídne 3,5mm jack
  • Řada Galaxy M v portfóliu nahradí sérii Galaxy On
  • Očekáváme nasazení duálního fotoaparátu
  • Půjde proti dnešním trendům, když bude mít kovové tělo

V našich končinách známe Samsungy řady Galaxy Note, Galaxy S, Galaxy A a Galaxy J. V zahraničí, konkrétně na čínském a indickém trhu, však figurují také modely řady Galaxy On. Ta však má končit a jihokorejský výrobce ji hodlá nahradit novou řadou Galaxy M. Nyní se již spekuluje o Samsungu Galaxy M20, který by se pro mnohé zákazníky mohl stát jakýmsi majákem konzervativního vzhledu. Ledacos naznačuje například únik zadního panelu, který je celý kovový. To je v dnešní době vcelku nestandardní.

Samsung Galaxy M20

Potěší i zachování 3,5mm jacku a přesto nasazení USB-C konektoru. Z fotografie je patrné, že nebude chybět ani čtečka otisků prstů, která své místo bude mít na zadní straně. Dále vidíme také prostor pro duální fotoaparát, který mám mít 16 megapixelů.

Super AMOLED displej by měl nabízet 5,6palcovou úhlopříčku a malý výřez v podobě kapky. Výkon zajistí procesor Exynos 7885 a dále se již budete muset rozhodnout sami. Na výběr bude verze s 3GB RAM a 32GB úložištěm, nebo 4GB operační pamětí a 64GB interní pamětí. K představení by mělo dojít zkraje roku 2019.

Diskuze ke článku
Carda
Pro konzervativce ani ne pouze další zrůdnost jako dělají všichni ostatní konzervativní si představuji telefony typu Galaxy S7.
S7 edge
Carda absolutní souhlas
Martin
A s cenou 7k jak známé debilního Samsunga.
Absolut NoFak
kovovi to snad ne jak bich to mjel v kapse tak bi my to usmažylo koule

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze