Samsung možná uspíší příchod Galaxy S8, důvodem je Note 7

15

Čas letí neúprosně kupředu a pomalu už můžeme vyhlížet vlajkové telefony pro příští rok. Jedním takovým bude s největší pravděpodobností i Samsung Galaxy S8. Ten by možná mohl dorazit dříve, než v obvyklém únorovém termínu.

Samsung Galaxy S7
Současný Samsung Galaxy S7

Důvodem dle současných spekulací nemá být nic menšího, než závažné problémy, které provázejí současnou špičku výrobce v podobě modelu Galaxy Note 7. Ačkoliv se Samsung ke všemu postavil čelem a všem uživatelům vymění starý telefon za nový, nelichotivé nálepky se už Galaxy Note 7 nikdy nezbaví. U takto důležitého modelu to samozřejmě vrhá špatné světlo na celou společnost, a proto by Samsung mohl přispěchat s novou vlajkovou lodí dříve. Jednoduše proto, aby se na problémy zapomnělo.

TIP! Recenze Samsung Galaxy Note 7 – Velkolepý návrat

Samsung Galaxy S8
Bude takto Samsung lákat na Galaxy S8?

Prozatím unikla údajná kódová čísla budoucího modelu. Označení SM-G950 a SM-G955 zdánlivě nenavazují na SM-G930, což je Samsung Galaxy S7, avšak mějme na paměti, že v Asii se číslo 4 tradičně vynechává, neboť údajně přináší smůlu. Dvě uniklá označení nemusí nutně znamenat příchod dvou zásadně se lišících variant. Spekuluje se, že jihokorejský výrobce již vsadí vše na zakřivený displej a obyčejné varianty se nedočkáme. Ve hře je však i možný příchod verzí lišících se velikostí displeje. Informace jsou v tuto chvíli značně nepřesné a nejde o žádné překvapení. I kdyby se Samsung Galaxy S8 ukázal dříve, rozhodně se tak nestane v letošním roce.

Zdroje: sammobile.com, sammobile.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
jhz
...výrobce již vsadí vše na zakřivený displej a obyčejné varianty se nedočkáme.
Nemusi přicházet s S8 v tomto případě, Ani s ničím. Na takovou sračku s opět malým skřiveným displejem na kterém se nedá koukat video jim sere pes. Měly krásnou Note 5 a nedodali. Mají krásný A9pro a nedodají. Mají A7 a nedodají. Ať se stáhnou z Evropy a jdou do prdele. Zdravím Vás panové z idiotského "managementu" !
Evropský zákazník.
Malcolm
Podle mě to to spíš uspíší, kvůli konkurenci od Apple, který vydal Iphone 7 a né kvůli Note 7, musejí to něčím zamaskovat
Lazy
Jen to ne, pak to dopadne jako Note 7, ne-li hure.. Uspechavat veci se moc nevyplati
Xwert Is
Xwert Is
Pokiaľ bude iba zahnutá varianta tak to prídu o dosť zákazníkov. Nie každý totiž chce ten ich nezmysel. Ale na to prídu sami no :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze