Samsung láká na akci, něco o Galaxy Note II?

9

Před pár dny jsme vás informovali, že se očekávaný hybridní smartphone Galaxy Note II začal prodávat na domácím korejském trhu a krátce poté se dostal i do Indie. U nás by se měl tabletofon objevit v říjnu za doporučenou cenu 15 999 Kč s DPH. Láká výrobce na start amerických prodejů?

Samsung totiž začíná rozesílat oficiální pozvánky na newyorkskou akci, která se bude konat 24. října letošního roku. Zatímco se přesně neví, co na akci očekávat, s největší pravděpodobností se bude jednat o oficiální start prodejů Galaxy Note II v USA. To by znamenalo, že se přístroje u nás můžeme dočkat přibližně ve stejnou dobu.

TIP: Přečtěte si také preview a naše dojmy z Galaxy Note II.

Je také možné, že se dočkáme odhalení něčeho zbrusu nového, dotykové pero na pozvánce však jasně ukazuje, že se vše bude točit především kolem Galaxy Note II. Ten by měl své uživatele potěšit čtyřjádrovým procesorem, 2 GB RAM, 8 Mpx fotoaparátem a operačním systémem Android 4.1 Jelly Bean.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Daff.cz
Vždyť Note 2 by se měl u nás začít prodávat ve 41. týdnu...
VojtaS
Moje řeč, podle některých informací pocházejících ze stránky českého samsungu měl být k mání hned začátkam (cca 2.) října, Samsung je chytrý, ví jak lidé, kteří mají zájem o drahé mobily je touží mít co nejdříve, tím měsíčním odkladem by přišel o děsnou spoustu zákazníků, a to především v době, kdy lidé mění své staré iphony za nové a mohl by si tak urvat kus koláče?

Co se note produktů, spíš bych čekal další tablet, co by pero využil, když už to musí mít srpen dle obrázku.
Třeba hodlá definovat "NOTE" portfolio, přihodit k tomu nějaký top produkt a zaujmout vývojáře :-)

osobně doufám, že si tyto informace ovšem ověřím na svém tou dobou novém Note II koupeném začátkem října (a nebo vyvrátím třímajíc něco jiného a plivajíc oheň a síru na samsung co vyjebal s východní Evropou :-D )
Zafik
Pochybuji ,ze clovek co je spokoeny s iPhonem co ma 3.5 palce si koupi placadlo s 5 palci nebo kolik to proboha ma. Jiste si najde ta ping-pongova palka sve uplatneni ,ale ve vodach apple uzivatelu bych hodne pochyboval. Duvody tu vyjmenovavat nebudu ,staci se na ten bakelit podivat. Kazdopadne preji velke prodeje a sve uzivatele si najde. Ja po zkusenosti s SGS ne dekuji a to jen proto ,ze nemaji pro me v high endu normalni uhlopricku a ty plasty mi hodne vadi.
Zafik
Pro me je 5 palcu hodne. Ideal vidim nekde kolem 3,7 palce a ja osobne vic nepotrebuji. Proto me mrzi, ze zadny vyrobce toto uz dneska skoro nenabidne ve slusnem baleni a zpracovani. S iPadem urcite v tramvaji nejezdim a mobil mam na rychle pouziti internetu a k tomu opravdu 5 palcu nepotrebuji. Bud samsung na evrope setri nebo mi vysvetlete proc pro usa muze udelat i verze v kovu a pro evropu nebo asii ne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze