Samsung k vlajkové lodi Galaxy S8(+) naděluje dárky za 3,5 tisíce korun

13
Samsung k vlajkové lodi Galaxy S8(+) naděluje dárky za 3,5 tisíce korun
  • Jihokorejský výrobce podpoří prodeje špičkových modelů Galaxy S8 a Galaxy S8+ dvěma dárky
  • Až do 20. srpna k nim budete moci získat powerbanku a paměťovou kartu

Současné vlajkové modely jihokorejského Samsungu se již nějaký pátek prodávají na českém trhu. Jde v podstatě o vzhledově identické modely Galaxy S8 a Galaxy S8+, které se liší jen velikostí displeje a kapacitou baterie. V současnosti lze oba zařadit mezi špičku mezi chytrými telefony, což dokázaly i naše redakční testy. Výrobce si však pro nadále váhající uživatele připravil speciální letní akci, kdy k oběma modelům nadělí hned dva vcelku hodnotné dárky.

Prvním dárkem je powerbanka Samsung s kapacitou 10 200 mAh. Nabízena je ve stříbrné barvě a běžná cena nastavená Samsungem je 1 999 Kč. Druhým dárkem je paměťová karta Samsung microSD EVO Plus s kapacitou 128 GB. Tato kapacita vystačí například na 6hodinové 4K video, 17hodinové Full HD video nebo až 27 200 fotografií. Výrobcem doporučená běžná cena této paměťovky je 1 499 Kč. V součtu tak zákazník obdrží dárky v hodnotě takřka 3 500 Kč.

„Léto je obdobím dovolených, a proto jsme chtěli potěšit naše zákazníky a vybavit je spolu s telefonem také powerbankou a SD kartou, aby je na jejich cestách opravdu nic nezaskočilo,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Akce s dárky probíhá ode dneška, to jest 19. června, a končí 20. srpna 2017. Telefon musíte koupit ve vybraných prodejnách, jejichž obsáhlý seznam najdete na stránkách www.samsung-bonus.eu/cz/. Tam také zjistíte, jak svůj telefon zaregistrovat, abyste dárky od Samsungu obdrželi.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Fish
Jinde dávají gear fit 2 nebo kamerku 360, tady dávají předraženou powerbanku. Super
Pesedm
Dnes jsem testoval EDGE a mohu říci, že to bych tedy nechtěl. Displej je tedy designovka, ale ty kraje a náhodné mačkání... :( :( :(
Bleváť na eto...
Petas
Mobil se pry prodava jak nikdy a tak musi davat darky. Kdyby sel tak na dracku, tak nemusi davat nic
Ferda
Propadak roku. Pokud pouzijou zaobleny strany i u Note 8 (jako ze asi ano viz prskavka Note 7) Kaslu na Samsung.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze