Samsung Galaxy Tab S3 spatřen v benchmark testu (aktualizováno)

9

O tom, že Samsung představí Galaxy Tab S3 jsme vás informovali již v minulém roce. Samsung si nakonec počkal a nový tablet můžeme očekávat v následujících týdnech. Nyní se ukazuje další funkční výbava, například procesor Snapdragon 820 a 9,6palcový QHD displej.

Aktualizováno 26. 1. 2017

Samsung Gakaxy Tab S3 se blíží, naznačují to výsledky z benchmark testu GFXBench, ve kterém byla novinka spatřena. Díky tomu můžeme odkrýt některé specifikace. Dle testu nabídne tablet 9,6palcový displej s poměrem stran 4:3 a s QHD rozlišením, jemnost tedy lehce povyroste. O výkon se postará novější procesor Snapdragon 820, původně se spekulovalo o alternativě v podobě Exynosu 7420. K dispozici by měly být 4 GB operační paměti a 32GB interní úložiště, ze kterého bude dostupných zhruba 24 GB. Android 7 Nougat zabere zbylé místo, samozřejmě včetně přeinstalovaných aplikací výrobce. Primární fotoaparát má 12,8Mpx rozlišení, sekundární kamera pak 5 Mpx .

Původní informace z 23. 1. 2017

Samsung Galaxy Tab S3 již získal Wi-Fi a Bluetooth certifikaci, takže známe další střípky z výbavy. Očekává se, že nový tablet bude pohánět procesor Samsung Exynos 7420 a sekundovat mu budou 4 GB operační paměti. Od nového tabletu se dále očekává přítomnost moderního USB-C konektoru a čtečka otisků prstů. Existovat bude jak klasická Wi-Fi, tak také Wi-Fi + LTE varianta.

TIP: Samsung představí nové tablety z řady Tab S3 v září

 Samsung Galaxy Tab S3

Oficiální představení Galaxy Tab S3 se již několikrát odsunulo, prozatím to vypadá, že se jej dočkáme v prvním čtvrtletí tohoto roku. Je možné, že se Samsung novým tabletem pochlubí již na nadcházejícím veletrhu MWC 2017.

Zdroje: gsmarena.com, theandroidsoul.com, gsmarena.com, gfxbench.com

Diskuze ke článku
Absolut Nowak
Kolik to má asi baterku? Tak tohle budou prodávat jen na zbrojní pas skupiny F.
htcjirka
htcjirka
Tak USB-C uz beru jako standard, takze chybi-li novince USB-C, automaticky ji vyrazuji z mozne koupe.
Honza
Škoda ze Samsung opustil poměr stran 4:3.. :(
Andrej
Mal som tab s2 a otras 4:3 nikdy viac asi si zoženiem tab s1 ktory mal 10.5 a bol najlepší je mi luto prečo samsung kopiruje ipady

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze