Samsung Galaxy S8 Active uniká na další fotografii. Dostane se ale i mimo USA?

2× aktualizováno
26
Samsung Galaxy S8 Active uniká na další fotografii. Dostane se ale i mimo USA?
  • Samsung bude pokračovat v tradici vlajkových a odolných telefonů
  • Chystaný model Galaxy S8 Active by měl vzhledově připomínat LG G6
  • Výbava se má takřka shodovat s klasickým modelem Galaxy S8

Aktualizováno 31. 7. 2017

Odolná verze Samsungu Galaxy S8 s přídomkem Active unikla na dalším obrázku. Objevila se také informace o prodeji u amerického operátora AT&T a je otázkou, zda se dostane i na další trhy.

Samsung Galaxy S8 Active

Aktualizováno 24. 7. 2017

Příchod Samsungu Galaxy S8 Active je téměř jistý, což dokládá nejnovější únik několika fotografií a informací. Ty uvádí, že výbava by se nijak neměla lišit od klasického modelu Galaxy S8, avšak displej nebude zakřivený a baterie dostane kapacitu 4 000 mAh.

Samsung Galaxy S8 Active

Původní text z 24. 5. 2017

Samsung své vlajkové lodě vždy připraví v hned několika variantách. Kromě klasických jde také o odolnou verzi s přídomkem Active. Ta se však na český trh již poslední dvě generace vůbec nepodívala. Přesto můžeme nyní sledovat postupné odhalování letošního modelu Galaxy S8 Active. Ten dle očekávání nebude mít zakřivený displej jako modely Galaxy S8 nebo Galaxy S8+. Přeci jen by šlo v případě odolného zařízení spíše o nevýhodu. Přesto bude displej natažen více k okrajům a lze očekávat velkou úhlopříčku v nijak přerostlém těle. Pokud se podíváte na uniklou fotografii, může ve vás možná evokovat LG G6.

K úniku došlo skrze stránky organizace Wireless Power Consortium, která sdružuje zařízení s bezdrátovým nabíjením. Je tudíž takřka jisté, že bezdrátově nabíjet bude možné také chystaný odolný model. Více informací v tuto chvíli není k dispozici a nezodpovězenou otázkou zůstává i to, zda bude Galaxy S8 Active dostupný globálně nebo jen na vybraných trzích či u operátorů.

Zdroje: wirelesspowerconsortium.com, androidpolice.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Dragereker
Ale ako omnoho škaredší G6.
Marduch
Řikám to od začátku. G6 je kopírka S8, po průseru s G5 raději v závěsu za Samsungem, jen s plochým displejem. Kulaté rohy displeje (na zahnutých partiích S8čky docela se hodící), formát 18:9., co nejmenší horní a dolní rámeček. Jaká to najednou změna oproti G5.
Oleg
Mnohem škaredější verze lg g6
Dragereker
Marduch: Ako môže byť G6 kopírka S8 keď G6 vyšiel skôr?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze