Samsung Galaxy S6 (edge) zřejmě dostane Android 5.1 příští měsíc

9

Aktualizace na Android 5.1 Lollipop by se již v příštím měsíci mohlo dočkat duo v poslední době obletovaných modelů od Samsungu. Na mysli máme samozřejmě vlajkový model Galaxy S6 a jeho bratra se zakřiveným displejem – Galaxy S6 edge.

Samsung Galaxy S6

Samsung představil modely Galaxy S6 a Galaxy S6 edge na barcelonském veletrhu MWC 2015 zkraje března. Ve výchozím stavu byl systém svěřen do rukou Androidu 5.0 Lollipop. Prémiové a také velmi drahé telefony však musí jít s dobou, a to možná co nejrychleji. Jihokorejský výrobce proto už připravuje aktualizaci na novější verzi.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S6 (edge) – Počátek nové éry

Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 edge

Dle kanadského obchodu Rogers totiž víme, že již v příštím měsíci by na oba Samsungy mohla dorazit aktualizace na Android 5.1 Lollipop, která přinese například režim hosta při používání telefonu. Termín ještě není oficiálně potvrzený a v potaz je nutné vzít také jistou dobu pro šíření aktualizace.

Zdroje: communityforums.rogers.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
mrtvá žížala
premiove a drahe dostanou neodladene verze Androida a uzijte si to, za 20 000 + zabava k tomu co zas vyrobce posral :o) logika samsungu je otresne zkroucena a vubec se mi nelibi. Velmi by me zajimalo co jim dela vetsinovy zisk, estli par milionu S6-E nebo zbytek nabidky.
....
Chachaaa jsem cekal kterej honimir s lumii se zase ozve :-D
Petr
Obdivuji ty, kdo vyhodi 20-30k za telefon s neoficialni podporou od Googlu (vsechny krome Nexusu). 0 podpora, 0 aktualizaci (existuji vyjimky, 1 treba vyjde) a za rok telefon s hodnotou temer nulovou. Vyhozeny penize, ale marketing je marketing, kdo v nem neumi cist, prodela, ale zas nejak tyto velke firmy vydelavat museji
workles
Je hezká S6 ale za tu cenu si koupím notebooka.... Nechápu jak telefon v kterém je nic stojí tolik peněz, Na co má telefon 8 jader notebook má 4 jádra a jede svižně a telefon co má 8 jader se seká,, spíš by se měli zaměřit na to že když tedy systém zabere z 3gb ram 2gb ram, jen systém tak asi je někde něco špatně, na notebooku mám win 8.1 a po zapnutí má 1,3 gb ram co si vezme z 6gb.... Logicky toto je telefon měl by být méně náročný než notebook. a co se týče ceny tak telefony začínají být dražší než notebooky,,, to je trošku na palici.... To je jako když řeknu že auto stojí 300.000 kč a pak si koupíte fakt novinku jako je elektrické kolo za 350.000kč.. trošku nelogické..... Mám samsunga rád,, má dobré produkty ale celá ta výroba mobilních telefonů je předražená.... za telefon bych dal max 10.000kč a můj rekord byl když sem kupoval S2 za tu sem dal 13.990kč do dnes jí mám a frčí ale za EDGE aby někdo dal 26.000kč to mám dva noteboky nadupaný víc než je telefon.....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze