Samsung Galaxy S4 v naší soutěži vyhrává...

Naše druhá jarní soutěž se nesla v duchu nejočekávanějšího telefonu první poloviny roku. Ano, mohli jste vyhrát nejnovější vlajkovou loď jihokorejského výrobce, Samsung Galaxy S4. Kromě výherce se také dozvíte, jaká barva Samsungu Galaxy S4 je aktuálně oblíbenější.

Samsung Galaxy S4

Před dvěma dny ukončená soutěž o Samsung Galaxy S4 probíhala ve spolupráci s oficiálním obchodem Samsung, který provozuje společnost SETOS spol. s r.o. Účastnit se mohli všichni návštěvníci s trvalým bydlištěm v České republice. Vyhrát hlavní výhru, kterou byl Samsung Galaxy S4 s pětipalcovým FullHD displejem, 13megapixelovým fotoaparátem či moderním procesorem, bylo tentokrát vcelku snadné. Stačilo jen vybrat, jaká barevná varianta se vám líbí více a následně si zkusit tipnout, kolik návštěvníků se soutěže zúčastní.

Výhru do soutěže poskytl oficiální eShop Samsung.

Logo Samsung

Do této soutěže se zapojilo přesně 6795 návštěvníků. 60% z nich se více líbí černá varianta Samsungu Galaxy S4. Je tak jasně vidět, že se Samsungu tah s navrácením černé varianty povedl. Bílé barvě by dalo přednost zbylých 40% hlasujících.

Bílý nebo černý? Více vás zaujala černá varianta

Výhercem se stává

Nyní už ale přejděme k vyhlášení výherce, který byl se svým tipem nejblíže skutečnému počtu účastníků. Kdo vyhrál?

Se svým tipem 6793 soutěžících byla nejblíže Františka Holbová, která se tak stává výhercem Samsungu Galaxy S4 a tímto jí gratulujeme!

Diskuze ke článku
xyz
Hehe tak to jsem byl ~3300 pekne mimo, gratulace :-)
Vojtulee
jaký byl váš tip? Můj tip byl asi 6680, fakt, nekecám. K Mobilenetu: zobrazíte tabulku zúčastněných (alespoň nejbližších 50?) Děkuji předem za odpověď
Wheatley
Mno tak jsem se seknul o 14000, no, stane se :)
Wade
kdy bude další soutěž ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze