Samsung Galaxy S IV přijde v dubnu s nerozbitným sklíčkem

56

Po několika dnech se o své slovo opět hlásí Samsung Galaxy S IV. Nyní vyplula na povrch informace, že jihokorejský výrobce plánuje pro svou vlajkovou loď nerozbitný displej.

Samsung logo

V drtivé většině dnešních chytrých telefonů najdeme nějak odolné sklíčko, které kryje samotný displej a chrání jej před poškrábáním. Nejznámější je jistě Gorilla Glass. Avšak i tato krycí sklíčka lze časem poškrábat a při pádu na tvrdou zem mohou snadno prasknout. Tomuto chce zřejmě Samsung učinit přítrž a do svého plánovaného špičkového modelu nasadit nerozbitné sklíčko, které by mělo být mnohem odolnější. Podrobnosti však prozatím chybí.

Samsung Galaxy S, S II a S III. Jak bude vypadat čtvrtá generace?

Pozměnilo se také údajné datum představení. Poslední informace hovoří o dubnu. Opoždění jde na vrub displeji. Galaxy S IV by měl nabídnout 4,99 palcový displej s FullHD rozlišení a právě s těmito novými panely má Samsung při výrobě problémy. Krátce si připomeneme i další odhadovanou výbavu. Měla by čítat čtyřjádrový procesor Exynos 5450 s taktem 2 GHz a také 13 megapixelový fotoaparát. Samozřejmostí je přítomnost nejnovější verze operačního systému Android. Prozatím vše nasvědčuje verzi 4.2 Jelly Bean.

Zdroje: sammobile.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
bobocop
jo a bude s vodotryskem.......šaškárna a la Samsung.
YEY
Vysvetlite mi, co je to za inovaciu 2 ghz procesor a full hd displej.
jenda
Haha, prej nerozbitné sklíčko. To jsou komedianti ty číňani. To zas bude nějaká plastová srajda podobná sklu.
Venca
A na nový mobilo-tablet si pořídíme přídavný batoh... neb do kapsy (aby si mohl člověk v klidu sednout) už to neni :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze