Samsung Galaxy S III zřejmě zpozorován v Las Vegas

11

Oficiální představení třetí generace Galaxy S nás podle všeho čeká na výstavě MWC v Barceloně. Existuje však pravděpodobnost, že byl přístroj k vidění už na nedávném CES 2012 v Las Vegas, kdy se na pár vteřin objevil na prezentaci v jednom videu.

Jak můžete vidět na obrázku i videu níže, jedná se o blíže nespecifikovaný přístroj s velmi tenkým tělem a velkým displejem. Jedná se také zcela jistě o smartphone s operačním sytémem Android, jelikož Samsung na konferenci mluvil o aplikaci Remote Viewfinder, která na prezentaci ovládala videokameru.

Na videu se přístroj objeví v čase 7:10, takže se pozorně dívejte a říkejte nám své postřehy. Galaxy S III by měl dorazit na trh v plné polní, s nejnovější verzí operačního systému Android, čtyřjádrovým procesorem, 2 GB pamětí RAM a Super AMOLED Plus displejem s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Displej bude mít úhlopříčku 4,3 nebo 4,65 palce a podle videa se můžeme těšit na velmi tenký rámeček kolem něj. Rovněž celý přístroj bude velmi tenký, zcela určitě tenčí než současná generace Galaxy S II. Máme se zkrátka na co těšit.

Zdroje: sammobile.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
Jirka
Já tu honbu za co nejtenčím, co největším a co nejvýkonnějším mobilu moc nechápu. Baterka na tom tady asi bude hodně špatně, sám mám Galaxy s II a baterka je jedna velká bída...
Marek
Pokud je to opravdu SGS3, tak se (asi strasnou nahodou), podoba teorii, jak bude vypadat iPhone 5 :)
Filip
Jirka, tak su natom s bateriou všetky telefony. Ani IPhone nieje vinimkou. A je jedno či mas HTC, IPhone, Samsung, Nokiu....
anawarr.cz
to je fake, jako prase.....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze