Samsung Galaxy S III se možná nakonec na MWC neobjeví

7

Poslední dobou hojně spekulovaný Samsung Galaxy S III všichni netrpělivě očekávají na výstavě MWC, kde jej má výrobce oficiálně představit. Podle některých spekulací, jež kolují po internetu, je však dost možné, že se na výstavě vůbec neobjeví. Zdržují jej totiž dva nejmenované problémy.

Servery TheVerge a BestBoyz hlásí, že Samsung pozdrží představení nástupce skvělé druhé generace řady Galaxy S a odhalí jej na speciální události, jenž se má odehrát do poloviny letošního roku.

Bohužel se přesně neví, na jaké problémy vývoj narazil, jelikož ale Samsung neustále posouvá technologické hranice svých přístrojů a řady Galaxy S především, je velmi pravděpodobné, že se to týká technické stránky věci. Prozatím se S III očekává s HD displejem, čtyřjádrovým procesorem, 12 MPx fotoaparátem a nejnovější verzí operačního systému Android, to se ale může v oficiálních specifikacích změnit.

Fanouškovský render modelu Samsung Galaxy S III.

Včera nám ruský bloger Murtazin sdělil pár informací, jež poukazovaly na existenci relativně hotové verze Samsungu Galaxy S III, od výrobce jsme se však přesného data představení zatím nedočkali a ani MWC nebyla stoprocentní jistota. Vypadá to tedy, že si budeme muset ještě nějakou chvíli počkat.

Zdroje: gsmarena.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Alfons Benášek
nejzoufalejší mobil po iPhonu, jaký kdy spatřil světlo světa
Bob
čtyřjádrový procesor?? přeji všem pěkně zahřátý mobil, jelikož čím víc jader tím větší zahřívání.....
peterB
co je vela to je dost.stvorjadrovy procesor je podla mojho nazoru zbytocny a tie parametre su prehnane aj ked super amoled HD displej a 12 MPx fotoaparat a kto vie co este samsung pripbali po hardwerovej a softwerovej stranke...v kazdom pripade to bude bomba a zase sa na trchoch neaku dobu nenajde nic lepsie ako to bolo u SII neaku dobu
skileton
nemozem si pomoct stale tam vydim iphone

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze