Samsung chystá dalšího obrněnce, přírůstek do řady Xcover

3

Hledáte odolný telefon, ale voděodolnost a prachuvzdornost vám nestačí? Pokud máte náročné zaměstnání a hodí se vám smartphone, který jen tak něco nepřekvapí, mohla by vás zaujmout připravovaná novinka od Samsungu, která by měla dorazit už v nadcházejících týdnech.

Modelová řad Xcover je symbolem pro odolné telefony. Nemáme na mysli pouze voděodolné a prachuvzroné modely, ale telefony, kterým neublíží ani menší pád či nešetrné zacházení v nestandardních podmínkách.

TIP: Recenze Samsung Galaxy Xcover 3 – Obrněnec s LTE i NFC

Samsung Galaxy Xcover 3
Samsung Galaxy Xcover 3 již potřebuje nástupce

Novinka ponese modelové označení Xcover (SM-G390F) a po vzoru předchůdců se bude chlubit odolnou konstrukcí. Telefon již prošel certifikačními úřady, proto je zřejmé, že se jeho zařazení do nabídky blíží. Prozatím nevíme, co vše od něj můžeme očekávat po stránce funkční výbavy, potvrzena je však přítomnost nejnovější verze operačního systému Android 7 Nougat, samozřejmostí je i grafická nadstavba TouchWiz.

Spekuluje se také nad displejem. Ten by mohl nabídnout technologii AMOLED pro syté barevné podání, avšak nad rozlišením stále visí otazník. Pokud se bude chtít Samsung zařadit mezi vyšší střední třídu, minimem by mělo být Full HD. Možná ale bude argumentem nízká cena a tím pádem by se dalo čekat jen HD rozlišení. Čekání si můžete zkrátit pohledem na recenzi aktuálního Xcover 3.

Samsung Galaxy Xcover 3 – videopohled

Zdroje: phonearena.com, wi-fi.org

Diskuze ke článku
Absolut Nowak
Tak samozřejmě potřebuje zpevnit šasi, ten novej tačwyz běhá tak strašně rychle, že by mohl vyskočit ven a někam utéct!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze