Samsung chce zlákat majitele iPhonů. One UI si mohou vyzkoušet na svém telefonu

1
Samsung chce zlákat majitele iPhonů. One UI si mohou vyzkoušet na svém telefonu
Fotografie: Samsung
  • iTest je imitací Androidu s nadstavbou One UI
  • Uživatelé si mohou vyzkoušet fotoaplikaci či prohlédnout virtuální obchod Galaxy Store

Samsung přichází s novou taktikou, jak přetáhnout uživatele iPhonů na svou stranu. Právě pro ně jihokorejský výrobce nechal vytvořit speciální webovou aplikaci iTest, která jim umožní vyzkoušet prostředí smartphonů Samsung, tedy i operační systém Android.


Jakmile stránku z iPhonu spustíte, budete vyzváni k tomu, abyste si ji uložili na domovskou obrazovku. Následně je možné tento simulátor spouštět stejně snadno jako kteroukoliv jinou aplikaci.

Webová aplikace iTest je přitom opravdu dobře zpracovaná a věrně imituje skutečný Android s One UI. Zabrousit můžete dokonce i do virtuálního obchodu Galaxy Store, stejně tak je možné si změnit téma, vyzkoušet si fotooaplikaci a další. Samsung využívá iTest samozřejmě také k propagaci dalších produktů, jako jsou například sluchátka Galaxy Buds Pro či Galaxy Bus Live nebo chytré hodinky Galaxy Watch3.

iTest

Server macrumors.com, který na iTest upozornil jako první, uvádí, že je tato funkce prozatím oficiálně nabízena uživatelům na Novém Zélandu, přestože je možné se ke stránce připojit odkudkoliv. Brzy na iTest pravděpodobně upozorní i další pobočky Samsungu.