Samoobsluhy budou mimo provoz, Vodafone zaktualizuje systémy

4

Vodafone přistoupí o tomto víkendu k aktualizaci svých systémů a z tohoto důvodu nebudou funkční samoobsluhy. Jedná se zřejmě o pravidelnou údržbu, neboť od poslední odstávky uběhly již tři měsíce.

Vodafone logo

Aktualizaci svých systémů Vodafone naplánoval na druhý říjnový víkend a vše započne již v pátek 7. října od 18:00 hodin. Od tohoto času až do nedělního večera budou dočasně omezeny funkce samoobslužných systémů. To se týká Internetové, SMS, Hlasové samoobsluhy a mobilní aplikace Můj Vodafone. Během víkendu proto operátor doporučuje svým zákazníkům dobíjet prostřednictvím bankomatů, dobíjecích terminálů nebo internetového bankovnictví. Dobití přes jiné kanály nebude možné.

TIP! Vodafone v říjnu: nové Xperie, iPhony a zajímavé slevy

Na běžný provoz sítě, tj. na volání, zprávy nebo připojení k internetu nebude mít aktualizace žádný vliv. Pakliže potřebujete u svého telefonního čísla provést jakékoliv změny služeb či nastavení, doporučuje operátor tuto změnu provést do pátečního poledne. Pokud byste již změnu nestihli, bude vhodnější veškeré změny odložit na nedělní večer či později.

Zdroj: Tisková zpráva Vodafone

Diskuze ke článku
vita
Vodafon samoobsluha je na 2 věci... Pomalé načítání, změny s velkou prodlevou atd... Nic moc
Vodafrk
Ta jejich samoobsluha je pěkný shit. Už 4. den mi nejde aktivovat balíček sms + data na měsíc. Hodí to chybu a poté nejde nic měnit, protože se zpracovává požadavek, což není pravda, když to hodilo chybu.
Začíná mě ten Vodafone čím dál víc sr.át, ale kam jít, O2 a T-Mobile už mi nesmí do mobilu.
Vitas
Provézt???
Jaria
Už mi leze krkem celý Vodafone,nemůžu se přihlásit,protože mi to pořád odkazuje na později a chce to po mě pořád dokola heslo(i když dřív jsem ho zadala jen jednou a byl pokoj!!!!!!!)Dnes mi to napsalo,že mám vyčerpaný limit na hovory a přitom vůbec netelefonuju-tak nemám jak si to zkontrolovat!!!!Byla chyba,vzít si Vodafone,ale s "blbým mobilem"a z důvodu zasílání MMS nebylo zbytí si vyřídit tarif(protože prý u dobíjení mít blbouna nelze)U Vodafone byl nejlevnější,ale stojí mě to nervů....!!!!!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze