Rytíři nebes a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Rytíři nebes a další skvělé hry zdarma
  • Gratulujeme! Zdědili jste vlakovou společnost
  • Pokud raději létáte, na výběr budete mít hned ze dvou her
  • FreeBox přináší čtveřici skvělých her zdarma

FreeBox #186 – skvělé hry zdarma

Tiny Rails

Jezdit dnes vlakem je pro spoustu lidí tak trochu retro. Sám to tak vidím a vlaky mám vlastně celkem rád. A když jsem zjistil, že mi můj děda odkázal svou vlakovou společnost s jednou ošuntělou lokomotivou, hned jsem věděl, co chci v životě dělat. A vzal jsem to pořádně z gruntu. Začal jsem vozit lidi po Americe a díky pomoci několika milých lidí jsem velmi brzy měl fungující byznys, rozšířil svůj vlak, vozil více pasažérů a vydělával pořádný balík peněz.

Stáhnout Tiny Rails

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Skies of Fury

Při horkých letních večerech jsem mnohdy vzpomínal na vyprávění svého pradědy, který létal v královském letectvu za druhé světové války. Mám v tom trochu zmatek, ale čas od času prý změnil strany a zkusil i kampaň za Luftwaffe. Tak jako tak se hrdinně postavil nepřátelským letadlům, která jedno po druhém sestřeloval. Mnohdy si ale stěžoval na poměrně náročné ovládání.

Stáhnout Skies of Fury

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Missiles!

I z toho důvodu jsem se zaměřil na něco více… plochého. Létání mě baví, hodně. Ale cizích letadel se bojím. Naváděné rakety ve mně však vzbuzují vzrušení… a sbírání hvězd či speciálních bonusů, to je něco pro mě. Nejradši mám, když se krásným obloukem vyhnu střele a ta se následně střetne s jinou naváděnou raketou. Lahůdka… a navíc si vždy za sebrané hvězdy kupuji nová letadla.

Stáhnout Missiles!

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Ball Tower

A když jsem po celém dni unaven a nemůžu už ani skoro chodit, odkutálím se rovnou domů. Jsem rád, že bydlíme z kopce… Ne, vážně už nevím. Prostě si můžete stáhnout príma hru, která je opravdu primitivní a testuje především váš postřeh a rychlé reakce. Nic víc, nic míň. Vlastně ano, nechybí tu online žebříčky, soupeření s dalšími hráči a odemykání nových vzhledů.

Stáhnout Ball Tower

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Partnerem seriálu je
Honor logo
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze