Rok 2021 podle vás: podívejte se na nejčtenější články

Rok 2021 podle vás: podívejte se na nejčtenější články
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz

Rok 2020 má před sebou posledních několik desítek hodin, tudíž jde o ideální chvíli se ohlédnout za posledními 12 měsíci. V nich jsme pro vás připravili nepřeberné množství článků, recenzí a dalších tematických článků. Jaká témata vás v roce 2021 nejvíce zajímala a které články byly nejvíce čtené?

Zatímco rok 2020 byl ve velké míře ovlivněn virem OOVID-19, což se promítlo i do našich článků a jejich čtenosti, rok 2021 už znamenal návrat do vcelku běžných kolejí. Navzdory tomu, že COVID-19 je tu s námi nadále. V případě běžných článků se největšímu zájmu těšily různé fototesty, které obsadily drtivou většinu první desítky nejčtenějších článků. Dále vás zajímalo to, co se aktuálně dělo. Ať už šlo o nové podmínky oblíbené aplikace WhatsApp nebo sčítání lidu, domů a bytů.

Stabilní oblibě se těší recenze. Jako již tradičně vám nejprve představíme žebříček 10 nejčtenějších recenzí. Lze říci, že i rok 2021 byl rokem Samsungu, který do TOP 10 propašoval hned 4 své letošní novinky. Stejně jako loni se však jihokorejský výrobce musí obejít bez příčky nejvyšší, která mu o stupínek utekla a opakuje se situace z přehledu nejsledovanějších videí.

Zde je seznam 10 recenzí, které vás v období od 1. ledna 2021 do 26. prosince 2021 nejvíce zaujaly: (na článek se přesunete kliknutím na nadpis)

10. místo: Recenze Samsung Galaxy S20 FE – Postaví do latě i vlajkové modely?

Desítku nejčtenějších recenzí v roce 2021 otevírá Samsung se svým fanouškovským modelem Galaxy S20 FE. V této souvislosti se hodí připomenout, že již za pár dní se dočkáme nástupce v podobě Galaxy S21 FE.

Samsung Galaxy S20 FE

9. místo: Recenze Samsung Galaxy A32 5G – Když se sázka na 5G nevyplatí

Devátá pozice je nadále ve znamení Samsungu, konkrétně letos jeho nejlevnějšího modelu s podporou 5G, který se na českém trhu letos nabízel. Jedná se o Galaxy A32 5G a je důkazem, že řada Galaxy A se těší značné oblibě.

Samsung Galaxy A32 5G

8. místo: Recenze Huawei P40 Lite – Stylovka ze střední třídy

Pokračuje krasojízda Samsungu, který okupuje i 8. příčku, na které se umístila naše dvojrecenze na Samsungy Galaxy S21 a Galaxy S21+. Vlajkové modely zaujmou každoročně a ani letošek nebyl výjimkou.

Samsung Galaxy S21 & Galaxy S21+

7. místo: Recenze Apple iPhone 12 mini – mini s maxi problémem

Na sedmém místě máme anomálii v podobě telefonu, který vyšel a byl testován již v roce 2020. I přesto se recenze Apple iPhonu 12 mini stala 7. nejčtenější v právě končícím roce 2021. Dodejme, že všechny zbylé přístroje v TOP 10 mají v rodném listě rok 2021.

Apple iPhone 12 mini

6. místo: Recenze Samsung Galaxy A21s – Když nízká cena není vše

Chytré hodinky od Amazfitu se stabilně těší značné oblibě. Mezi čtenáři se nejvýše dostala recenze na odlehčený model GTR 2e, který potěšil příznivou cenou, elegantním vzhledem či kvalitním displejem.

Amazfit GTR 2e

5. místo: Recenze Realme 8 – Když chcete za málo peněz hodně muziky

Přesně v polovině žebříčku je oblíbený telefon nižší střední třídy – Realme 8. Podotkněme, že jde o jediného zástupce této značky v TOP 10.

Realme 8

4. místo: Recenze Xiaomi Poco X3 NFC – Zakuste prémiové funkce ve střední třídě

Těsně pod stupni vítězů končí skvěle vybavené Poco X3 NFC, které lákalo na kvalitní displej, stereo reproduktory a možnost bezkontaktního placení, což si dokonce dalo i přímo do názvu.

Poco X3 NFC

3. místo: Recenze Redmi Note 10 Pro – Stojí za to

Stupně vítězů začínáme obhajobou. V loňském roce bral bronz Redmi Note 9 Pro a letos na něj navázal jeho nástupce Redmi Note 10 Pro, který nás potěšil například kvalitním 108megapixelovým fotoaparátem.

Redmi Note 10 Pro

2. místo: Recenze Samsung Galaxy A52 – Zaručený recept na úspěch?

Počtvrté a dnes definitivně naposled. Se stříbrem se i letos musí spokojit Samsung. Loni jej bral s Galaxy A51, letos obhajuje s Galaxy A52. Nadále platí, že ze všech Samsungů se největší oblibě těší modely Galaxy A5x, což není velkým překvapením. Cena ještě není vyloženě vysoká, telefon není přerostlý a uživatelé přesto mohou očekávat kvalitní displej, čtveřici fotoaparátů a osvědčené prostředí.

Samsung Galaxy A52

1. místo: Recenze Xiaomi Mi Watch – Nejlepší chytré hodinky za tři tisíce korun?

V letošním roce si první příčku a titul vůbec nejčtenější recenze uzmuly chytré hodinky. Konkrétně se jedná o Xiaomi Mi Watch, které lákají na příznivou cenu a například dostatečně kvalitní displej i bohatou výbavu.

Xiaomi Mi Watch

Nejčtenější články

V roce 2021 jsme vás také každodenně informovali o všem novém ze světa smartphonů, tabletů, mobilních aplikací a operačních systémů, technologických novinek i mobilních operátorů. A jaké články byly v roce 2021 nejčtenější? Níže naleznete jejich žebříček, ve kterém opět uvádíme 10 prvních pozic.

  1. Podívejte se, jak fotí Samsung Galaxy S21 Ultra s 10× teleobjektivem a 108Mpx kamerou – aktualizováno o další snímky
  2. On-line formulář Sčítání lidu 2021 je opět funkční – 2× aktualizováno
  3. Jak fotí 108Mpx fotoaparát Xiaomi 11T Pro? Včetně ukázky nočních snímků
  4. Otestovali jsme, jak fotí nový Samsung Galaxy S21 ve dne i v noci
  5. Postavili jsme Xiaomi Mi 11 Ultra na stativ a vyzkoušeli 120× zoom
  6. Detailní ukázka fotoaparátů Galaxy A52. Podívejte se, jak fotí 64Mpx snímač – Včetně videa
  7. Podívejte se, jak fotí nové Xiaomi Mi 11 Ultra s až 120násobným zoomem
  8. Nové podmínky používání WhatsApp. Co se stane, když s nimi nebudete souhlasit?
  9. Slepý test 5 špičkových fotomobilů současnosti. Rozhodněte, který fotí nejlépe!
  10. Jak fotí zbrusu nový Honor 50? Vyzkoušeli jsme 108Mpx fotoaparát i noční režim – Včetně ukázek videa
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze