Rok 2018 podle vás: podívejte se na ty nejčtenější články

Rok 2018 podle vás: podívejte se na ty nejčtenější články

Rok 2018 má před sebou posledních několik hodin, tudíž jde o ideální chvíli se ohlédnout za posledními 12 měsíci. V nich jsme pro vás připravili nepřeberné množství článků, recenzí a samozřejmě nových dílů našich pravidelných seriálů. Jaká témata vás v roce 2018 nejvíce zajímala a které články se těšily nejvyšší čtenosti?

Mezi nejčtenější články již tradičně patří recenze telefonů, které vy, čtenáři, vyhledáváte v hojném počtu. Nejinak tomu bylo i v roce 2017. Kromě recenzí jste však často vyhledávali také naše pravidelné články srovnávající fotoschopnosti různých novinek. Mezi oblíbené články řadíme také první dojmy nových telefonů, které k nám chodí do redakce, a zájem neupadá ani o spekulace ohledně nepředstavených novinek. Také mezi články je stejně jako u videopohledů patrný vzestup Huawei. V případě recenzí jeho zařízení co do počtu zástupců jednoznačně dominuje. Na druhou stranu se čínský výrobce musel spokojit pouze s příčkami, které nezaručují cenný kov.

V dnešním přehledu se nejprve podíváme na žebříček nejčtenějších recenzí a následně neopomeneme ani seznam nejčtenějších ostatních článků. Tady je seznam deseti recenzí, které vás v období od 1. ledna 2018 do 27. prosince 2018 nejvíce zaujaly. Na článek se přesunete kliknutím na nadpis.

10. místo: Recenze Honor 9 Lite – Protáhlý displej v loňském těle

První desítku nejčtenějších recenzí v roce 2018 otevírá Honor 9 Lite, tedy zástupce poctivé nižší střední třídy. Jeho předností je zajímavá výbava s příznivou cenou.

Honor 9 Lite

9. místo: Recenze Huawei P20 Lite – Příplatek za výřez

Pamatujete? Nejsledovanějším videopohledem byla recenze Huawei P20 Lite. Tento zástupce se objevuje i v tomto žebříčku, byť se musí spokojit až s 9. místem mezi nejčtenějšími recenzemi za rok 2018.

Huawei P20 Lite

8. místo: Recenze Nokia 3.1 – Elegantní sympaťanda

Dostáváme se k jedinému evropskému zástupci, tedy pokud budeme brát v úvahu sídlo společnosti HMD Global. Finská Nokia 3.1 platí za povedený model nižší třídy a často jste naší recenzi četli i vy.

Nokia 3.1

7. místo: Recenze Huawei nova 3 – Vzhůru do nekonečna a ještě dál!

O příčku výše máme mobilní telefon, který jste snad vůbec nejčastěji mohli v průběhu léta a podzimu vidět v různých reklamních kampaních. Jde o Huawei nova 3 aneb trefu do černého v rámci střední třídy.

Huawei Nova 3

6. místo: Recenze Huawei Band 2 Pro – Fitness náramek s GPSkou

Na šesté příčce je jediné zařízení, které nespadá do kategorie mobilních telefonů. Jedná se o chytrý náramek, ovšem nepřekvapivě od Huawei, konkrétně o zdařilý Band 2 Pro.

Huawei Band 2 Pro

5. místo: Recenze Huawei P20 Pro a P20 – Tříoký král a podržtaška

Nacházíme se v polovině žebříčku nejčtenějších recenzí a toto místo vybojovala naše dvojrecenze vlajkového modelu, jak jinak než od Huawei.

Huawei P20 Pro a P20

4. místo: Recenze Huawei Mate 20 Pro – Pan dokonalý přichází

Těsně pod medailovými pozicemi zůstal další a slibujeme že již poslední zástupce Huawei. Tentokrát jde o nejnovější vlajkovou loď Mate 20 Pro.

Huawei Mate 20 Pro

3. místo: Recenze Samsung Galaxy A8 (2018) – Bez větší snahy za úspěchem

Bronz si letos odnáší Samsung s modelem Galaxy A8, který působil dosti nenápadně, ale postupně zlevňoval a stával se ve své střední třídě zajímavější.

Samsung Galaxy A8 (2018)

2. místo: Recenze Samsung Galaxy J5 (2017) – Zasluhuje pozornost

Stříbrnou medaili si letos uzmul rovněž Samsung, když se dařilo recenzi staršího modelu Galaxy J5 (2017). Ten totiž po snížení ceny válel v nižší střední třídě, kde představoval vcelku konzervativní jistotu.

Samsung Galaxy J5 (2017)

1. místo: Recenze Xiaomi Redmi 5 a 5 Plus – Tohle se prostě povedlo

Fanfáry, prosím! První příčku letos nezískává Samsung, Huawei ani Apple. Nejčtenější recenzí za uplynulý rok je ta Xiaomi Redmi 5 a Redmi 5 Plus. Zástupci nižší střední třídy s protáhlými displeji vám jednoduše učarovali.

Xiaomi Redmi 5

Nejčtenější články

V roce 2018 jsme vás také každodenně informovali o všem novém ze světa smartphonů, tabletů, mobilních aplikací a operačních systémů, technologických novinek i mobilních operátorů. A jaké články byly v roce 2018 nejčtenější? Níže naleznete jejich žebříček, ve kterém opět uvádíme 10 prvních pozic.

  1. Huawei P20 Pro nás v noci ohromil. Podívejte se, jak úžasně fotí
  2. První dojmy z Huawei nova 3 s obřím displejem
  3. Den před premiérou unikají další specifikace o Huawei P20 a P20 Pro – 25× aktualizováno
  4. Mate 20 Pro, P20 Pro, iPhone Xs Max, nebo Galaxy Note9? Vyberte nejlepší fotomobil
  5. Samsung, Apple, Huawei, nebo někdo jiný? Porovnali jsme fotoaparáty těch nejlepších – Fotosrovnání
  6. Kdo fotí nejlépe? Srovnali jsme Galaxy S9+, Google Pixel 2 a iPhone X
  7. Vyzkoušeli jsme, jak fotí Samsung Galaxy S9 a porovnali jej s Galaxy S8
  8. Pixel 3, iPhone Xr, Xperia XZ3, Mate 20 Pro, U12+, nebo S9+? Vyberte nejlepší fotomobil!
  9. Apple iPhone Xr je „levný“, barevný a také velký nástupce iPhonu SE
  10. Galaxy S10+ spatřen na videu. Bude ultrasonická čtečka otisků potřebovat výřez? – 48× aktualizováno
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze