Rendery Nubie Z9 ukazují displej bez rámečků po stranách

O špičkové Nubii Z9 Max jsme vás již informovali, mimo ni však dorazí také nemálo zajímavá Nubia Z9 bez přídomku Max, která by měla zaujmout neexistujícími rámečky vedle displeje. Mimo to se bude moci pochlubit zajímavou funkční výbavou čítající Snapdragon 810 a spekuluje se dokonce o QHD rozlišení displeje.

Již dříve jsme vám představili novinky v podobě Nubie Z9 Mini a Z9 Max, které nabídnou velice slušnou funkční výbavu, na tuzemském trhu se s nimi však prozatím (a možná ani nikdy později) nesetkáme. Nově se však napříč internetem začaly šířit informace o připravované Nubii Z9 bez přídomku, která by měla ohromit neexistujícími rámečky vedle displeje. O tento kousek se snažil již Sharp a také Oppo podobný typ zařízení připravuje, Nubia tak zřejmě nechtěla zůstat pozadu. Samozřejmě se stále jedná pouze o rendery, jak ale ze zkušeností víme, nemusí být od reality tak daleko.

Nubia Z9

Zajímavý je pohled na část pod displejem. Zde se nachází poměrně velké tlačítko pro návrat na domovskou obrazovku, i když Nubia většinou dosazuje kruhové kapacitní tlačítko. Tato indície by mohla naznačovat přítomnost senzoru otisků prstů, který bude fungovat stejně jako například u iPhonů – prst tedy bude stačit přiložit téměř v jakémkoli úhlu, žádné plynulé posouvání po senzoru nebude zapotřebí. Další informace o výbavě jsou nejasné, spekuluje se ovšem o špičkovém osmijádrovém procesoru Snapdragon 810 a také o QHD rozlišení. S osudem budoucí Nube N9 to však na tuzemském trhu nevypadá dobře, Nubie se snaží prosadit hlavně na domácím trhu v Číně.

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze