Reigns prodalo více než 600 000 kopií a získá nové rozšíření

Co se stane, když spojíte středověk a Tinder? Pravděpodobně prodáte více než 600 000 kopií. Hra Reigns se povedla a vysoké prodeje nás mohou jen těšit. Autor se s nimi pochlubil na Twitteru slíbil další rozšiřování hry.

Reigns – videorecenze

Nedávno recenzovaný titul Reigns jsme hodnotili 90 %. Zaujal nás především originálním nápadem, rychlou hratelností i povedeným zpracováním. Jeho vývojář, Francois Alliot, se na Twitteru pochlubil, že se již povedlo prodat 600 000 kopií. Toto číslo zahrnuje prodeje z platforem iOS, Android, ale i PC.

Zároveň jsme se dozvěděli, že chystá aktualizaci, ve které se do hry dostanou nové karty a nová dobrodružství. To je vítaná zpráva, neboť jednou z našich výtek bylo opakování některých událostí. Jelikož se události skládají poměrně náhodně z široké škály karet, přidáváním nových může autor hru poměrně snadno rozšiřovat. Snad se nejedná o poslední takovou aktualizaci. Je také povzbuzující, že je i dnes možné vydělat na prémiové hře, přestože většinu trhu zabírají free-to-play tituly.

Stáhnout Reigns

Google Play App Store

Zdroje: toucharcade.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze