Řada Redmi Note 10 má lákat na AMOLED displej či Snapdragon 678

4× aktualizováno
4
Řada Redmi Note 10 má lákat na AMOLED displej či Snapdragon 678
Fotografie: Xiaomi
  • Ve velkém displeji bude malý průstřel pro čelní fotoaparát
  • K dispozici bude až 8GB RAM a čtečka otisků prstů
  • Nasazen by měl být procesor Snapdragon 678

Aktualizováno 1. 3. 2021

Po několika dnech se objevují nové fotografie a také informace týkající se řady Redmi Note 10, díky kterým se dozvídáme podrobnosti o výbavě, přinesl je facebookvý účet Xiaomi Leaks Ph. Změna nastala například u procesoru, nasazen má být Snapdragon 678. Baterie nabídne slušnou kapacitou 5 000 mAh a podporu 33W nabíjení. Dále je zmíněn 6,43palcový AMOLED displej nebo hlavní 48megapixelový fotoaparát.


Aktualizováno 17. 2. 2021

Na indických stránkách Xiaomi se objevily další podrobnosti o nadcházející řadě Redmi Note 10. Dozvídáme se, že bude nasazen inovovaný vzhled, který byl měl být elegantnější a lákat na tenkou konstrukci. Vidět je to na náhledu boční strany telefonu, kde lze zahlédnout i mírně vystouplý modul zadních fotoaparátů. Na boku bude také čtečka otisků prstů. Výrobce potvrdil, že displej s průstřelem uprostřed bude chráněn sklíčkem Gorilla Glass a dojde též na mírně zvýšenou odolnost IP52.

Aktualizováno 16. 2. 2021

Příchod nové řady Redmi Note 10 je nyní oficiálně potvrzen. Xiaomi zprovoznilo stránku, na které se později objeví všechny podstatné informace. V tuto chvíli víme, že výrobce chystá představit celou řadu Redmi Note 10, která by měla čítat minimálně dvě verze. Premiéra proběhne 4. března 2021.

Redmi Note 10

Aktualizováno 12. 10. 2020

Řada Redmi Note 10 o sobě dává znovu vědět a tentokrát se skrze weibo.com dozvídáme, že by mobil měl existovat ve dvou značně se lišících variantách. Ta lepší se má spoléhat na nový Snapdragon 750G a hlavní 108megapixelový fotoaparát. Oproti tomu hůře vybavená verze bude muset vzít zavděk procesorem Dimensity 720 od MediaTeku a hlavní fotoaparát již bude mít „pouze“ 48 megapixelů. U lepší verze má být nasazena baterie s kapacitou 4 800 mAh a 33W nabíjením. Spekuluje se, že lépe vybavené Redmi Note10 by se mělo výbavou až povážlivě blížit současnému Xiaomi Mi 10T Lite, ovšem s přepracovaným hlavním fotoaparátem.

Původní informace ze 7. 9. 2020

Vůbec prvně se můžeme díky slashleaks.com podívat na chystané Redmi Note 10. Novinka bude opět pozvolnou evolucí s velkým displejem, v jehož levém horním rohu je viditelný průstřel pro čelní fotoaparát. Pod kapotou by se mohl objevit Snapdragon 765G a 8GB operační paměť, což je velmi slušná kombinace. Prostředí zajistí Android 10 a nadstavba MIUI 12.

Na zadní straně zaujme kruhový modul s fotoaparáty. Hlavní snímač nabídne 48megapixelové rozlišení a určitě lze očekávat i ultraširokoúhlý objektiv. Dále zde budou ještě dvě fotoaparáty, u kterých není jasné, k čemu přesně budou sloužit. Více informací v tuto chvíli není známo.