Premiéra Redmi K40 se blíží. Dočkáme se již příští čtvrtek

2× aktualizováno
Premiéra Redmi K40 se blíží. Dočkáme se již příští čtvrtek
Fotografie: Redmi
  • Telefon by měl být vybaven plochým OLED displejem s vysokou obnovovací frekvencí
  • Baterie bude mít kapacitu větší než 4 000 mAh
  • Verze Pro má disponovat Snapdragonem 888

Aktualizováno 19. 2. 2021

Oficiální profil Redmi na weibo.cn odhalil část vzhledu chystaného modelu K40. Vidíme detail modulu zadních fotoaparátů. Dočkáme se tří různých snímačů, z nichž dva jsou výrazně větší. Více informací prozatím není k dispozici, avšak premiéra se již blíží, proběhne 25. února.

Aktualizováno 10. 2. 2021

Server myfixguide.com přinesl velmi pravděpodobný vzhled chystané novinky Redmi K40 získaný od certifikačního úřadu TENAA. Budoucí novinku můžeme vidět v černé a stříbrné variantě, a to ze všech stran. Na zádech lze vidět čtyři fotoaparáty, zatímco čelní kamerka je vyvedena ve formě průstřelu v displeji.

Redmi K40

Aktualizováno 9. 2. 2021

Skrze weibo.com již došlo k odhalení, kdy bude řada Redmi K40 představena. Stane se tak již 25. února. V rámci nových spekulací se hovoří o OLED displejích pro celou řadu K40, přičemž dojde na velmi malý průstřel o průměru 2,8 mm. Potěší, že by OLED panely měly mít 120Hz obnovovací frekvenci. Verze Pro má nabídnout procesor Snapdragon 888, zatímco klasické Redmi K40 bude možná osazeno Snapdragonem 870.

Redmi K40

Původní informace z 11. 1. 2021

Loni v prosinci byl světu představen špičkový procesor Snapdragon 888 od Qualcommu. Nedlouho poté jsme se dočkali i prvního telefonu s tímto procesorem, kterým se stalo Xiaomi Mi 11. Ambice představit telefon se zmíněným procesorem má více výrobců, do řady se nyní postavila také značka Redmi, která údajně plánuje model K40 (Pro).

Redmi K40

Na weibo.com to oznámil šéf značky Redmi, Lu Weibing, který uvedl spoustu zajímavých informací. Ta první se týká nasazení procesoru Snapdragon 888. Dále se dozvídáme, že telefon nabídne plochý displej s vysokou obnovovací frekvencí, tedy zřejmě minimálně 120 Hz. V tuto chvíli však nevíme, zda půjde o IPS, nebo OLED panel. Potvrzena je také kapacita baterie vyšší než 4 000 mAh. Lu Weibing nakonec zmínil i cenu, která by měla být s ohledem na procesor velmi sympatická. V přepočtu má činit 12 tisíc korun i s daní. Prozatím ale nevíme, kdy dojde k představení.

Diskuze ke článku
Martin (Superhuman)
Martin (Superhuman)
Tak pokud to je nástupce Redmi K30 Pro která má Oled, tak určitě nebude K40 pro mít IPS, bude to 120Hz oled panel a vlastně pro nás nástupce pro Poco F2 Pro který bude mít název Poco F3 Pro

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze