Redaktoři club-se.pl již vyzkoušeli Sony Ericsson W890i!

2

Redaktoři zahraničního serveru club-se.pl měli tu čest vyzkoušet o tomto víkendu připravovaný Sony Ericsson W890i. Do finální podoby se toho zřejmě mnoho vylepší, ale už teď můžeme potvrdit, že se tento model něčím do historie zapíše.

TIP: O novém Sony Ericssonu W890i jsme vás informovali již zde.

Předprodukční vzorek hudebního Sony Ericssonu W890i, který ještě není ve finální podobě, dorazil tento víkend do polské redakce. Krabice obsahovala kromě očekávaného prototypu také baterii, nabíječku, manuály, stereofonní headset a paměťovou kartu Memory Stick Micro.


První špionážní fotografie Sony Ericssonu W890i

Novinka je vyrobena z kvalitního kovu. Oproti předchůci, modelu W880i, je prototyp o 0,2 mm tlustší (tedy 9,6 mm). I tak se ale jedná o krásně tenký telefon. Polští redaktoři potvrdili QVGA displej (úhlopříčka 5,2 cm). Z klávesnice mají také dobrý pocit. Prý se na ni píše skvěle a rychle. Bohužel poznamenali, že fotoaparát s rozlišením 3,2 Mpx nefotí zas tak dobře, jako modely se značkou Cyber-shot. Nechybí FM rádio (které W880i citelně chybělo) s funkcí RDS nebo hudební přehrávač Walkman 3.0. Poprvé půjde o model s podporou příjmu mobilní TV! Máme se tedy rozhodně na co těšit.

Na závěr dodám, že by se tento model měl objevit oficiálně až 15. listopadu 2007. Cena se bude pohybovat na podobné částce jako již představený model K770i, tedy okolo 8 500 Kč včetně DPH.

TIP: Původní polská recenze prototypu Sony Ericssonu W890i je na http://www.forum.club-se.pl.

zdroj: forum.club-se.pl

Diskuze ke článku
David
Dobrý no ale mohl by SE sahnou taky po jinem designu menu nebo tak neco nebo alespon takovyhle telefon ale s OS kurna dyt je to od SE porad na jedno brdo porad stejny vnitrnosti telefonu akorad v jinem povrchovem baleni Vzpamatujse SE!!!!
Inkonginto
sice možná líbivý design, ale uvnitř stejné - jak dlouho již - a to vč. prostředí, ikon atd. Sony Ericssone , quo vadis ? Souhlas s Davidem. osobně si myslím, že Nokia a Samsung jsou dále.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze